Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Один_Такой (17.09.2016/01:55)qaninda taxtasinda olanlara ferq etmir acliq toxluq her curesinde gezir. Doguşdan varli olanlardan sohbet getmirdi mence. Oda duzduki sonradan tapan qudurgan olur. Allah elesinden qorusun.
Onlar o Ac olub sonradan Varlananlardi.Gozu toxlar ele olmur.
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
~Aykam~ (17.09.2016/10:22)zeynalabdinde soradan tapan olub
qaninda taxtasinda olanlara ferq etmir acliq toxluq her curesinde gezir. Doguşdan varli olanlardan sohbet getmirdi mence. Oda duzduki sonradan tapan qudurgan olur. Allah elesinden qorusun.
ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!! |
NİFRETKa@ (21.09.2016/16:22)Bedbext insansan pulnan herseyin alinacagin dusunursense incime
Men real heyatimda hec neyi olmayan insani secmiwdim...lakin...bir weyi anladim...pulla xowbextlik alinir...
Sessiz_Kucede_Tek_Kolge (21.09.2016/16:23)onun yazdiqin oxuda naxadi ittiham eleme. .real gozle baxir heyata.
Bedbext insansan pulnan herseyin alinacagin dusunursense incime
Black_Attack (21.09.2016/16:32)İnsan ne qeder pulnan olcurse herseyi bir o qederde eziyyetin o ucdan ceker.o qederde derinliye getmey lazim deyil yoxluğunda.sadece bunu demek istedim
onun yazdiqin oxuda naxadi ittiham eleme. .real gozle baxir heyata.
Sessiz_Kucede_Tek_Kolge (21.09.2016/16:37)sen olcme ama pul ucbatinnan ovladiva derkan lazim oldu alanma arvadiva mualice lazim olsun edemme ve sair ve ilxair
İnsan ne qeder pulnan olcurse herseyi bir o qederde eziyyetin o ucdan ceker.o qederde derinliye getmey lazim deyil yoxluğunda.sadece bunu demek istedim

Sessiz_Kucede_Tek_Kolge (21.09.2016/16:23)sen xowbextliyi eger real zamanda...pulsuz tesevvur edirsense...sen onda xowbext ol...o kagiz parcasna gore hee men bedbextem...
Bedbext insansan pulnan herseyin alinacagin dusunursense incime
<< 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 21 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 153

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...