canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Dava
Kayf  Kayf [Off] (21.09.2010 / 11:16)
millet eseblewmeyin... Davaya geldikde uwaq vaxti cox davada olmuwam amma bu davalarin 99% hec mene aidiyati olmuyub ya dostuma gore ya mehle uwagi ya sinifdeki qizlara gore... Wexsi davam az olub deyme mene deymiyim sene prinsipi ile yawayiram...
L_Love_You  L_Love_You [Off] (21.09.2010 / 19:28)
Men hamiyla mehribanam,deyen gulenem, şenem .Ama meni esebleşdiren olsa vay ona.Bir defe mektebde boyuk qizlar qrup yaratmişdi.Bu qizlardan hami qorxurdu.Ve siniflerin qapisinda bumaşkada yazmişdilar,yek qizlar.O qizlarda 11-ci,mense 6 da oxuyurdum.Bu qizlara soz atdim ve gedib bumaqani yirtib yazmişdimki,qaz,ördek qizlar yazdim.Bunlar geldi menim yanima geldiler ve dediler, tez ol bunu yirt ve haminin yaninda üzr iste .Mende yirtmadim ve qizlara çoxlu çoxlu sozler dedim.Bunlar meni iteledi ve mense durdum bu qizin birine yumruq,o birsini ise qarnindan vurmuşdumki,2 hefte derse gelmedi.Allah bile qarin agrisina duşub -
Senin_orxan  Senin_orxan [Off] (21.09.2010 / 19:45)
L_Love_You, menim adamimsan
AYAN__  AYAN__ [Off] (21.09.2010 / 23:01)
L_Love_You, vauuu halaldu sene
PolkovNIK***  PolkovNIK*** [Off] (22.09.2010 / 14:28)
Davasiz hec heyat olar?
Axrinci davam 5-6da oxuyardim olub.bir qiz sinif yoldawimla dalawdim. Uzbeuz durub menim ustume qiwqirirdi.eseblewdim.bunu iteledim.qiz yixildi ureyi getdi. Men qorxumnan qacdim dersden.3-4gun qiz gelmedi.nehayet qizin mamasi geldi.meni 1gune saldiki gel goresen. Sen deme qizi itelediyim vaxt elim onun emeliyyat kecirdiyi yere deyibele yeriydiki men yatsam hec yuxuma da girmezdiki ordan emeliyat olunan insan var)
ne ise indi men qalib geldim?
AYAN__  AYAN__ [Off] (22.09.2010 / 14:31)
vay vay cane menimde urexim partdiyardi senin yerunde 0lsaydim
AYAN__  AYAN__ [Off] (22.09.2010 / 14:32)
emeliyyat hardan 0lmuwdu maragli geldiye mene
L_Love_You  L_Love_You [Off] (22.09.2010 / 22:08)
Ayan_ tşk bes sen heç dalaşmisan?
Larmen  Larmen [Off] (22.09.2010 / 22:30)
olub. Men duwduyum yeni muhitde hec kesle yola getmirem. Her weyi uze pramoy dediyim ucun munaqiwelerim olub.! Amma men en bawda dillimle yandiriram sonrada lazim olsa pis hayfimi cixaram.davam duwmuwdu bir qizla men 6 o ise 9.nese dalawdiq deli dedi inek dedi mene susdum hammi guldu.ozude kecdi sakitce sinife.vopwem eve gedir mekteb.hammi getdi meli goturdum ve yere yeke heriflerle. Yazdim . Seni tutub 2 yere bolub,4-qatdalayaram.! Be sonra kraskaladim qarayla.inaniz sabah derse gelenler divarlarda ve yerde yeke yazdigim sozu ogudular. Qizda oxudu geldim dedimki.senin boyun qeder yawin ve mazqin olsaydi etdiyin sehvi derk ederdi. Qizin sifetini alnindan yapiwdim dirnaqlarimla sifetini cizdim. Dodaqi qan idi.hami qorxurdu drektor flan.hamsi gorduler.mamam geldi hammi ele bildi mene nese deyer ama mamam qayit dediki eceb edib ! Mamasi o qizin geldi uzur istedi anamdan.mense o qiz meni gorende bawini qaldirmir.ama davanin terefkari deyilem
AYAN__  AYAN__ [Off] (23.09.2010 / 02:10)
L_Love_You (22.09.2010/22:08)
Ayan_ tşk bes sen heç dalaşmisan?
he 4ox qizlarnan 0glanlarnanda ))
Наверх  Cemi mesajlar: 490

<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 49 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4281 / 1584