Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~~~Ahu~~~ (10.02.2015/22:18)Mence olmur axi)
Whatsap'dakı sesli mesaji nece saxlaya bilerem??
KoNCeNo (10.02.2015/22:33)Bedxeber) azz teze şeylər çıxıb e whatsap da xeberimiz yoxdu)
Mence olmur axi)
~~~Ahu~~~ (10.02.2015/22:34)Ne cixib bilirsen di gorum)))
Bedxeber) azz teze şeylər çıxıb e whatsap da xeberimiz yoxdu)
KoNCeNo (10.02.2015/22:36)Az whatsapa girir, mesaj yazır, ama son görülmə tarixi min doqquzyuz çoxdanıncı il yazılıb)) .statusa da yazır ki whatsapi silirem sağolun ama silmeyib ,girir özde sende mesaj yazanda mesajı oxuyur ama 2 quş olmur hele tek quş qalır
Ne cixib bilirsen di gorum)))

~~~Ahu~~~ (10.02.2015/22:39)Az onu kim edib sorusda ne zor seydi o
Az whatsapa girir, mesaj yazır, ama son görülmə tarixi min doqquzyuz çoxdanıncı il yazılıb .statusa da yazır ki whatsapi silirem sağolun ama silmeyib ,girir özde sende mesaj yazanda mesajı oxuyur ama

KoNCeNo (10.02.2015/22:40)Az soruşa bilmeyeceyim adamdı
Az onu kim edib sorusda ne zor seydi o

~~~Ahu~~~ (10.02.2015/22:42)Esseybas sorusa bilmeyeceysense ne bilsen bes mesaj yazilanda oxunur hm?)))))duzu onu men bir defe bir yiqincaqda bir kisi sohbet edende esitmisdim amma sorusmadim gerek sorusardim
Az soruşa bilmeyeceyim adamdı
KoNCeNo (10.02.2015/22:45)Az mesaj yazmışdı cvb yazmışdım))))
Esseybas sorusa bilmeyeceysense ne bilsen bes mesaj yazilanda oxunur hm?)))))duzu onu men bir defe bir yiqincaqda bir kisi sohbet edende esitmisdim amma sorusmadim gerek sorusardim
<< 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 26 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 325

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!