canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Ona sadece ne deyerdiniz?
EBEDI-YUXU  EBEDI-YUXU [Off] (18.01.2011 / 01:30)
menden vaz kecmek olmaz,,,deye bilez,,,dese de gede bilmez getsede qayida bilmez,,,,bir soznen bunu bana yapa bilemez
Katy  Katy [Off] (27.01.2011 / 09:16)
Yar saclari lüle lüle
Yar sana güle-güle.
Bu qeder asan..
Katy  Katy [Off] (27.01.2011 / 09:17)
EBEDI-YUXU (18.01.2011/00:30)
menden vaz kecmek olmaz,,,deye bilez,,,dese de gede bilmez getsede qayida bilmez,,,,bir soznen bunu bana yapa bilemez
Sen neyledin?Deh$et.
Life_is_death  Life_is_death [Off] (27.01.2011 / 09:24)
Cox pewman olacagsan
_bume_rang_  _bume_rang_ [Off] (27.01.2011 / 09:25)
yeni o an nese soz tapmaq olar ki?
metehan  metehan [Off] (23.02.2011 / 05:11)
lafı agzımdan aldın 2 aydır biriyle gorusuyordum seni mi onu mu sececegime bir türlü karar veremiyordum tam bugun sana herseyin bittigini baskasını sevdigimi soyleyecektim sen benden once davrandın ve beni büyük bi dertten kurtardın cok tesekkur ederim sana derdim :)
PisBebis  PisBebis [Off] (23.02.2011 / 05:12)
hecne
metehan  metehan [Off] (23.02.2011 / 05:20)
ben senden önce sevgiye aska inanmazdim.. etrafimda cok seviyorum diyenleri görürdüm ertesi gün o sevilenin yerine baskasi gelmis olurdu.. ama sen baskaydin sen ne sevgi nede asktin sen bende ki bendin. aldigim nefes icim su gibisin sen canimsin sen olmadan nasil yasasin bu beden?? bizi cok yipratilar severken ayirdilar.. unutursunuz diye avutmaya calistilar ben unutamadim unutamamda sen ilk kalp sizimsin nasil unuturum seni nasil baska bi cani canima katarim ona ölümüne baglanirim?? ama sen beni sevememissin benim seni sevdigim gibi... yazik.. bana yazik sevgime yazik cektiklerime yazik... ben senin sense ellerin olmussun.. senden nefret etmiyorum cünkü nefret de bir duygudur unutmak istemiyorum cünkü bazen gecmis geleceginin önüne bir duvar gibi cikabilir ben seni eski bir ani olarak hatirlamak istiyorum..
PisBebis  PisBebis [Off] (23.02.2011 / 05:31)
metehan  metehan [Off] (23.02.2011 / 05:34)
gidene üzülme başkasına gidiyodur gelene sevinme başkasından geliyodur biz üç kişiyiz ben keyfim ve kehyası beni tanıyan bilir bilen anlar anlayan susar anlamayan uzar bu üç günlük dünya ne sana kalır ne de bana gün gelir giden dönmek ister bırak dönsün ama sadece ne kaybettiğini ve ne kaçırdığını görmek için...
Наверх  Cemi mesajlar: 212

<< 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 22 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3692 / 919