canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Uşaqlıq İllerimiz
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (13.05.2024 / 19:48)
Uwaqligimiz muharibe dovrune duwub. 89 tevellud
KaLbImDeKi_SeN  KaLbImDeKi_SeN [Off] (13.05.2024 / 22:05)
bir yadimdadirki,nese etmisdim,mama qardasima dediki edib boynuna almir,qardasim geldiki etmisen? mende qoz qirirdim qardasim ne qeder doyduki boynuna al,agliya agliya qozu yedim,boynuma almadi.axirda qaqa bezdi getdiki mama bu ters imis
~U_T_O_P_I_Y_A~  ~U_T_O_P_I_Y_A~ [ON] (29.05.2024 / 17:25)
 ...Я в ЧёрноМ...Но ЯрчЕ из МногиХ...
En zehlem geden iki esya var idi.biri çətir biride papaq... evde yagisli havada mektebe geden de verirdiler cetiri elime.qapidan cixan kimi cetiri bagliyib gedirdim yagisin altinda ki islanim...ya soyuqda papaq qoyurdular cixan kimi evden cixarib atirrdim sumkama ki qarin altinda gezim... bidefe muellimem sikayet elemisdi evdekilereki usaq hemise islaq gelir yagisda mektebe:))
Wolf87  Wolf87 [Off] (31.05.2024 / 15:58)
Tez tez iwiqlarimiz sonurdu qiwda her teref palchiq olurdu ders gedende palchiqa bata bata gedirdik.evi qizdirmaq uchun qaz yox idi ancaq odun pechi o da ki kulek tustunu eve salirdi ev tustu olurdu
KaLbImDeKi_SeN  KaLbImDeKi_SeN [Off] (01.06.2024 / 01:36)
Wolf87 (31.05.2024/15:58)
Tez tez iwiqlarimiz sonurdu qiwda her teref palchiq olurdu ders gedende palchiqa bata bata gedirdik.evi qizdirmaq uchun qaz yox idi ancaq odun pechi o da ki kulek tustunu eve salirdi ev tustu olurdu
Bütün kəndlərdə eyni şeylər))) sobanın durbası pəncərədən çıxırdı??
Наверх  Cemi mesajlar: 145

<< 1 ... 13 14 [15]

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (8)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3855 / 1426