canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Niye gorunuwe aldanir insanlar? Virtualda ise yaziliwa, oxudugu kimi tesevvur edir insani?
GeLDiMKi  GeLDiMKi [Off] (17.10.2014 / 23:27)
Evvela salam. Movzu ilk gorunuwde maragsiz gelecek, ancaq muzakirelidi zennimce. Demeli bawladiq movzuya. Virtualdan gelin size daniwim. Bawqa bir saytda forumdaydim illerdi. Ordada delisov, wiltaq kimi fikirler yazirdim. Hemiwe ele taninmiwam)) Menden bawqa refiqemde eledir. Orda bawqa sakit, abir deryasi qizlarda var idi. Hemiwe sevgilimiz o qizlari bizim bawimiza vururdularki, olar kimi olun, yeni olari bize ibret kimi gosterirdiler. iller kecdi, o abirlilar evli hetta uwaqli qadinlar oldugu bilindi. Bunu butun forum deyil, sohbetle geldi catdida bize. Uzun sozun qisasi, men sakit ve agilli qizlara aid deyil bu movzum. Ancaq bu iller tecrubesinde gorduklerim, yawadiqlarim mene film kimi gelir. Insanlar yaziliwa, virtuala o qeder inanirlarki.
Sual:Sizde virtualda bele hadiselere fikir verirsiz? Sizde insanlari yazdiqlarina gore muhakime edenlerdensiz? Sizcede burdaki daniwiqla rela heyati eynidi? Bilirem coxunuzun bawi qariwdi. Bilmirem fikirimi tam catdira bildim ya yox, movzuda m
...
Ardını oxu >>
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (18.10.2014 / 00:20)
Bashqalarinin senin haqqinda dushundukleri senin gerchekliyinle hardasa elaqesizdir. Onlar senin yalniz gorunushunu bilirler ki goruntuler son derece saxta ola biler. Kenardan chox yaxshi gorunen biri eslinde ichinde son derece eqoist ola biler. Nezaketi, ozunu gizletmek uchun istifade etdiyi qoruyucu bir zirehden ibaret ola biler. Kenardan chox agilli gorunen bir adam tam tersine busbutun axmaq ola biler. Axmaq birinin agilliymish kimi gorunmesi lazimdir chunki, "axmagam" heqiqetini qebul etmek aci verer. Ne chox bildiyi haqqinda oyunub dayanan biri mutleq axmaq biridir.
ЖЕСТОКИЙ  ЖЕСТОКИЙ [Off] (18.10.2014 / 00:59)
GeLDiMKi (182014/00:27)
Evvela salam. Movzu ilk gorunuwde maragsiz gelecek, ancaq muzakirelidi zennimce. Demeli bawladiq movzuya. Virtualdan gelin size daniwim. Bawqa bir saytda forumdaydim illerdi. Ordada delisov, wiltaq ki
Maraqli movzudur...
Ola bilsin ki indi sen de yalan daniwirsan...:)
aTa_SHaPaLaGi)  aTa_SHaPaLaGi) [Off] (18.10.2014 / 09:16)
men virtualda hecneye fikir vermirem. eger insan mene maraqlidisa deyerem gel gorushey real sobet edey gorey kimsen necilerdensen maraqli dorse hec realida maraqli olmaz)
bir qiz burdabambiliq ederse ,soyushle danisharsa,oqlannan aqiz aqiza vererse, iffet iffet deyib min curne qehbe sifetini gostererse,burda sene gel mene qoyda o birinde sencun olurem deyerse ve.s o heyatda po jizni normal qiz ola bilmez isteyir lap bele sanki turmeden el deymemish vezyetde cixsun
GeLDiMKi  GeLDiMKi [Off] (18.10.2014 / 10:45)
@Manitou@ (182014/01:20)
Bashqalarinin senin haqqinda dushundukleri senin gerchekliyinle hardasa elaqesizdir. Onlar senin yalniz gorunushunu bilirler ki goruntuler son derece saxta ola biler. Kenardan chox yaxshi gorunen biri
Coxsagol fikrincun.
GeLDiMKi  GeLDiMKi [Off] (18.10.2014 / 10:46)
ЖЕСТОКИЙ (182014/01:59)
Maraqli movzudur...Ola bilsin ki indi sen de yalan daniwirsan...:)
Coxsagol...
Ola biler... :)
GeLDiMKi  GeLDiMKi [Off] (18.10.2014 / 10:47)
aTa_SHaPaLaGi) (182014/10:16)
men virtualda hecneye fikir vermirem. eger insan mene maraqlidisa deyerem gel gorushey real sobet edey gorey kimsen necilerdensen maraqli dorse hec realida maraqli olmaz)bir qiz burdabambiliq ederse
Sagol fikrincin.
Bu hec, elbetde raziyam bu fikrinizle...
Nikim_budu)  Nikim_budu) [Off] (22.10.2014 / 18:47)
Axaxaxax burda oglan var ograsss mene basqasinin seklin atib goruse getmisemki fuuuuuuu )))))ograsssssss ciracam seni aldanmayun ay millet cagorin skaypa sonra gedun)))
cox_sarsildim  cox_sarsildim [Off] (22.10.2014 / 19:22)
Menin haqqimda kim ne fikirlewir fikirleesin.vecimede deyl.

Bu catin en terbiyesizi menem deyesen)))

birdeki sen yazdigvi oxumaga hevselem olmadi. Movzuvun adina gore fikir bildirdim
ToT_SaMiY_KRaSaVCiK  ToT_SaMiY_KRaSaVCiK [Off] (24.10.2014 / 06:41)
 ♥♥GoReSeN CaNiMi ALMaGa GeLeN EzRaiLe SeNi SeViReM DeSeM oDa SeNiN KiMi aRXaSiNa BaXMaDaN GeDeR♥♥
soz agizda chixdi sozunun qulusan.harda olursan ol danishiga fikir ver.soz var adami ucaldir sozde var adami alcaldir.burdakilar dogru danishib yalan danishub eskinde kimese elede maraqli deyil.esas son noqtediki ona catmaq uchun ssenari qurulur)konec.eyni olur ama cox vaxt)maraqli movzu oldu .buda.menim fikrim ido)
deyiş. ToT_SaMiY_KRaSaVCiK (24.10 /06:45) [3]
Наверх  Cemi mesajlar: 100

[1] 2 3 ... 10 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3298 / 1505