canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Niye gorunuwe aldanir insanlar? Virtualda ise yaziliwa, oxudugu kimi tesevvur edir insani?
TuKLu_TiSBaGa  TuKLu_TiSBaGa [Off] (24.10.2014 / 07:45)
Nikim_budu) (222014/19:47)
Axaxaxax burda oglan var ograsss mene basqasinin seklin atib goruse getmisemki fuuuuuuu )))))ograsssssss ciracam seni aldanmayun ay millet cagorin skaypa sonra gedun)))
oqlan deye deye oleceksen))
*__SeVgI_MeLeYi__*  *__SeVgI_MeLeYi__* [Off] (24.10.2014 / 08:12)
 ArXaMcA DaNiWiB SoLo OxUmAqDaNsA.ÜzÜmE De DuEt OxU
Super movzu gelim cavaba duzu burdadada menim bashima ele wey gelib hardasa ozumu gic kimi gosderirdim hami menim haqqimda pis duwunurdu amma heyatda esla ele biri dogulem hec kim inanamazki realda bele biri burda nece bele yazir ))))beledeki kim ne duwunur duwunsun hec mene lazimda deyil amma bezen qizlarda varki sozun esl menasinda realda adam yerine qoyan yoxdu burda agilli qiz olur amma bunu duwunmuller chata girsense senin burdakilardan hec bir ferqin yoxdu
cox_sarsildim  cox_sarsildim [Off] (24.10.2014 / 09:12)
*__SeVgI_MeLeYi__* (242014/09:12)
Super movzu gelim cavaba duzu burdadada menim bashima ele wey gelib hardasa ozumu gic kimi gosderirdim hami menim haqqimda pis duwunurdu amma heyatda esla ele biri dogulem hec kim inanamazki realda b
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (24.10.2014 / 09:14)
Movzu choxlarini sevindirdi diyesen. Chox sevinmiyin burda necesizse realdada elesiz belke onnanda artiq.
cox_sarsildim  cox_sarsildim [Off] (24.10.2014 / 09:16)
@Manitou@ (242014/10:14)
Movzu choxlarini sevindirdi diyesen. Chox sevinmiyin burda necesizse realdada elesiz belke onnanda artiq.
Heee aynen oyleyimdir.))).
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (24.10.2014 / 09:19)
cox_sarsildim, Bilirem)
GeLDiMKi  GeLDiMKi [Off] (24.10.2014 / 09:33)
coxsagolun...
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (05.11.2014 / 01:13)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
*__SeVgI_MeLeYi__*, O biri nikin qesey idi))))))))))))))
Dobriy_Krasavec  Dobriy_Krasavec [Off] (05.11.2014 / 01:32)
Kim burda necedise ele realda da eledi. Sadece virtualda fikrivizi rahat ifade eliyirsuz cunki yazıwdıguvuz adamı gormursuz)
Yss  Yss [Off] (16.11.2014 / 19:02)
Niye insan ferqli olmaq ucun xarici gornuwunu deyiwdirir? Eyni movqe deyilmi?) Insanlar eyni ve ferqli olmagi qariwdirir) movzu esasi uzre men anlayiwin budu. .soz agzin icinden cixir. .agiz da qaranliqdi) yaxwi. . ferqlililiyi de gaxili zenginlikle gostermeli insan? Onda iki Secim arasinda qalir insan) ya normal olub heyat yawamaq, ya da ferqli olub ugur qazanmaq) insan var ki, eyni olsan normal baxilir, qebul da edilir)) amma onlardan ferqli duwunen insana senin aglinda problem var oldugunu zenn edir)) bes nece edek?)) Etrafimizdaki insanlarin nece olublarsa, ele olaq?!) Niye hu cemiiyetde ferqli olmaq mumkun deyil? ) cavabi budu::::coxuna standard qelblere salinmiw insan modeli tedbiq olunub)) zehnmize awilanan neler neler)) eyni olmaq. .eyni yawamaq. .alin yazimiza cevrilib...dayaz felsefe adi qoymuyun werhimi Coooox xayiwww.
deyiş. Yss (16.11 /19:03) [2]
Наверх  Cemi mesajlar: 100

<< 1 [2] 3 4 ... 10 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3268 / 1618