💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat

Alt_F4 (01.05.2017/02:09))))))))))
Men wexsen hesab edirem ki virtualda insanin xasiyyetin insanliqin tanimaq daha asandi neinki realda.Eyer insanin daxili dunyasi sene maraqlidisa Realda bele imkanin olmayacaq Ya maskalanacaq yada yal

TATLI*~*BELA (01.05.2017/17:54)Wapalax xocew?)
)))))))))
Alt_F4 (04.05.2017/01:25)Bekar qalmisan diyesen? Fikrinde dogru meqamlar var hansiki ele ozume goturdum ve bu mende guluw yaratdi. Sen ancaq pis terefi duwun
Wapalax xocew?)

TATLI*~*BELA (04.05.2017/07:04)Eslinde Internet gozel birweydi ancaq duzgun istifade ede bilmirsiz.
Bekar qalmisan diyesen? Fikrinde dogru meqamlar var hansiki ele ozume goturdum ve bu mende guluw yaratdi. Sen ancaq pis terefi duwun
Alt_F4 (04.05.2017/11:29)Esasen duz dirsen. Amma burda meqsedli davranan qizda oglan da gordum bu nece ilde. Eslunde son vaxtlar diyerdim. Cunki evveller dostlugumda hec kim yox idi. Sonradan wexside bir cur forumda bir cur gorende wok olsum. Ve eger semimi olsalar sen diyendu
Eslinde Internet gozel birweydi ancaq duzgun istifade ede bilmirsiz.Meselen men hesab edirem ki,Virtualda bir birine uygun gelen insanlar realda cox mohkem ve qibte edilecek aile qura bilerler.Cunki o

TATLI*~*BELA (04.05.2017/12:25)Men hemewe duz daniwiram prosta sozu duzgun catdira bilmirem emosiyalarla daniwiram Hakli olduqum veziyyetde haksiz duruma duwurem.
Esasen duz dirsen. Amma burda meqsedli davranan qizda oglan da gordum bu nece ilde. Eslunde son vaxtlar diyerdim. Cunki evveller dostlugumda hec kim yox idi. Sonradan wexside bir cur forumda bir cur g

TATLI*~*BELA (04.05.2017/12:25)Vaxt herweyi oz yerine sartirovka edir.
Esasen duz dirsen. Amma burda meqsedli davranan qizda oglan da gordum bu nece ilde. Eslunde son vaxtlar diyerdim. Cunki evveller dostlugumda hec kim yox idi. Sonradan wexside bir cur forumda bir cur g