Saytın Ən varlısı ol : Malena - 5 manat
Sayta Daxil Olun!
_K_O_T_İ_K_ [Off] (08.09.2015 / 21:54) |
KoNCeNo [Off] (10.09.2015 / 01:37) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ [Off] (10.09.2015 / 02:52) |
Senol Mende Cimmey Nem Ala Etirrenmey Zad Ki,Gedirem Wellenmeyedeee.
Neyse Getdim kluba Uwaqlar Meni Gozduyur Orda Ala Gorem Qiz Nee Uc qizdi Ucude Bir Birinnen Gombul.
Etaga Meni Ele Bil Qaldirdilar Kosmosa Ordan Tulladilar Awaqi.
Neyse Day Gelmiwemdee Girdim Oturdum Bunun Ayaqin Zasin Tapdalamaq Ki,Ograw Budu qizlar?
Neyse Biraz Icennen Oynamaq Tullanib Duwmey icmiwiy Agzimiza Geleni Zakaz Eliriy
Wot Geldi Boyu Wot Atiwdiq Adama 3000 rubl Ala indi Pul Catmir
Dostum Az Vika Pul Ver
Ustun qizdar Duzeltdi Indi Kiwi Kiwi Taksi Zad Zakaz Eliriy 3 oglan Duwur Yqziq Qizdar Verir Taksinin Zadin Pulun Yolda Maqazine Zada Girdiy Qizdar pive Zad Nem
Sehersi Gun O qeder Gulmuwuy
_K_O_T_İ_K_ [Off] (10.09.2015 / 17:12) |
Gece Vaxtidi Bizde Dostlarimnan yolu Keciriy Bularda Mani qowublar .Bir oynuyuna Oynuya Yol Gediriy
Nwyse Bir Qiz Geldi Siyandi Svetoforda Bizde Pewexod Kkeciriy Duwmuwuy Uwaqlarnan Mawini Qabaqinda Oynuyuruq .qiz Birinci Utandi Sora Eliynen Gosterir Bawiviz xarabdi? Gordu Xeyri Yoxdu Bawdadi Gulmeye
_K_O_T_İ_K_ [Off] (17.10.2015 / 22:58) |
Bacim Dedi Biraz Prikola Tut Onu Mende Vatsapda Bagladim Profili Zadi Bawdadim Buna Yqzmaqa Salam Xanim Ora Bura Taniw Olaq Qiz Dir He dedim Az Zalim Biraz Naz Eledee Bir Nolub
Qiz deyir Mende Pryamoydu Kankretdi
Neyse Biraz Sobet Eledim Ora Bura Qiz Qayidir Ki,Sen ALLAH kimdi Daniwan?
Gunel Sensen Dedim Yox
Bem Ayseldi dedim Yox
Qiz Qayitdi Qehraman Sensen ?
Mende Cavab Yazdim Ki,VALLAH hele Ele Bir Qehramanniqim Olmuyub Hele .amma Bu Gun Olacaq qiqiqiqiqiqiqiqiqiqiqiqiqiqiqiqiqiqiqiqi
Rehmettiyin_Nevesi [Off] (17.10.2015 / 23:32) |
KoNCeNo (10.09.2015/02:37)Sumqayıtdan bakıya qısa tunel qazırmış
O gun sumqayitdan gelirik bir kisi burnun qurcaliyir masinda sure sure padruqama deyirem ki,sen cani sur onunla beraber gorek ne vaxta temuzleyecek inan Allaha kisi belke 20 deqe qurcaladu ne varmis a
Kişinin plannarın mehv elemisiz temizm
Pretty_Woman [Off] (18.10.2015 / 00:01) |
Rehmettiyin_Nevesi [Off] (18.10.2015 / 00:21) |
Neyse tema düşdü yuxarı qalxanacan. Dedim men sırada dayanan axırıncı qızın dalını elliyecem Kinoya qonaq edersiz. Dediler elesen sene qurbandı kino. Qalxdıq gördük sırada axırıncı qıznan oğlandı. Neyse gözledik bir talpa qız geldi Adna telebeleriydi deyesen. Bunnar sıraya girende baxdım ki birinin arxası ele qeşeydi Ele medeni götü var ki Elimi çeneme qoyub saatlarla dalıyanan söhbet ederdim qızın. Neyse Bu qabağıma keçende götürdüm ovcumu açdım bunu elledim. Qız dedi neynirsen. Dedim xanım üzr isteyirem düşündüyünüz kimi deyil. Gördüm refiqeleri de yığıldı bunun başına hamsı qeddar qeddar baxır. Dedi seni polise verecem yanımı elleyirsen. Dedim xanım gül kimi qızsan Geyimin keçimin saçların gözün Min şükür Allah verib sene her şeyi. Arxan o qeder qeşengdir ki Dedim qol atanmasa...
Ardını oxu >>
Rehmettiyin_Nevesi [Off] (18.10.2015 / 00:28) |
Bu geldi men terefe men de başımı sallamışam deftere baxıram Bu dedi "bağışlıyın bu mektub Hr-a çatmalıdı" men başımıevirdim bunun qabağı düz dayandı burnumda. Gözler ora zillendi deye beyin uçdu. Başladım dexlisiz suallar vermeye. Axırda qız çenemden tuttu başımı yuxarı qaldırdı "Ezizim yuxarı baxsan bütün suallarına cavab tapassan" dedi ...
Qeribe utandım ee .
Uymax ne olan şeydi onda anlamışdım :))
Rehmettiyin_Nevesi [Off] (18.10.2015 / 00:40) |
Geldi...
Ardını oxu >>
<< 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 58 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 4132 / 734