canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Rastlaşdıqınız maraqlı əhvalat..və vəzyətdən cıxmaqınız ))))
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (01.01.2016 / 02:08)
Bu yay My Beach.de iwleyirdim. Neyse Dayimin mawiniynan gedib gelirdim deye ewyalarim onun mawininda olurdu. Gece yaddan cixib yuxulu yuxulu plafki goturmey evezine sortik goturmusem. Neyse geldim denize girende dedim esi nolsun sortikdi geyindim. Ala girdim denize cixdim Bir az welzonqda uzanan qizlara baxdim eledim Bir de gordim hamsi mene baxir Baxdim ki blaaa seyim durub Sortikin qabagi donbalib. Qacdim girdim denize. Ogras 2saatdan cox yatmadi ki. Denizden cixanda derim qiriw qiriw idi
_GeRuA_  _GeRuA_ [Off] (01.01.2016 / 02:14)
Реssimist89 (01.01.2016/00:56)
Qadin tabe olmagi istemekden daha vacib kishi tabe etmeyi bacarmalidi.1 defe sozu yere dushduse vse,oyun dagildi)
Raziyam.kisinin sozunun qarsisina qadin soz deyib sesin basina atmamalidi
Eksperd  Eksperd [Off] (01.01.2016 / 04:12)
Axwamtarafi idi, ataturk pr. Mahlia galirdim yolin qiraqinda mahla uwaqnin mawnin gordim danqratda, saxladim nolib, didi takar partliyib, dunanan mawin burda atmiwam ele, dedim ala deyiw getde nie burda qoymusanki guya, diyir bolt yeri yoxdu baqlamaq olmur, na qadarda barabani firlamaq istirem boltlari aldiram alinmir, eyildim baxdimki barabanin bolt yerde o qeder cekiwle qoyubki pis gundadida damir uje) didim ala bu elle firlanirda ele, eyildimki baxim gordim firlanmirda, ayaqa durub salona baxramki rucnoyu cekib,, gijdillaq barabani firlamaq istiyir)))) rucnoyu yendirdim, elimle firladim tekeri baqliyib saldim, bunda bawna bir wapalaq qoydum) diram na qadar qoyun insanlar vare) aqlina gatirmirki rucnoy dartildi, tormuzlanma olur, hara firlanare baraban)) ozda mannanda 2 il zad avaldan mawin suran adamdie))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (01.01.2016 / 15:46)
Eskerlikde olanda Adboy verildi Dediy neyniyey Gedey goyercin ovluyaq Kabab eloyey uwaqlar dedi getdiy.

Neyse 5 nefer eskeriy getmiwiy bizdede bidene yer vardi orda Evveler Sovet vaxtinda Silah anbari olub indi bowdu Goyercinler yiqiwir icine coxlu bizde Hemewe taxtaynan Vururduq olari gozleri gormur deye qaranliqda.
Neyse catdiq girdiy yavawca iceri indi goz gozu gormur ))))
Lezgi vardi Salahov Rakim )))
Fanari Yandirdi xiyar Quwun gozune Salmaqdan Menim gozume Duwdu mende Guya Taxtani Firradirdim Quwaq Vurmaqa Iwiq duwdu Gozume Gormedim Taaap cawdim Bunun Tepesine Bidene
Salahov Aqaev Blya Neynir neynir Mende oyy Salahov Baqiwla sen canin bilmedim zad Neyse Getdiy bir birimizi Tepesine Taxtaynan Eziwdirdiy qayitdiq )))))
Guya Kiwiler Quw ovuna Gedmiwdi )))))
Tesadufen olduye Bile bile elemirdiy ))))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (01.01.2016 / 15:56)
Bibi oglunun mikro Avtobusu var Dostuynan Werik iwledirler Neyse camaati qranicaya Aparib getirirler Zakaznoy.
Avtobusuda Dostu surur bibi oglu gedib elemir Serhedde.
Neyse Dunen Dostuna
Dostuna Zeng elediki Bes Guya Naxcivanlidi bawqa nomreden eledi deyir bes Menim Doyuwken itim var pasportu zadi varda onu serhedde Aparmaq Lazimdi Pul problem deyil zad ))))
Dostu duwub indi tekere .ha.
Dedi bideyqe Gozluyun Zeng vuracam indi size .ha.
Adboy verib bibi ogluna yiqir ki,Bes It var bidene Serhedde Aparmaq Lazimdi neynim?.ha.Bibi oglu deyir Yaxwi pul verse Aparda Nolacaq ki,neyse dedi yaxwi .a.Sondurub yiqdi Yene Bibi oglu Bu biri telfonnan yene daniwir sesin deyiwib .ha.
Bibi oglu deyir ki,Itimi deportasiya Eleseler sen cavab vereceysena ona bax hele Yooo meni qranicada Hammi taniyir zad narahat olmuyun ay blya Indi bizde can qalar .lol..lol..lol..lol..lol..bibi oglu deyir Ala Daw bawiva .ha..ha..ha.deyir Nediye Yandirmadim ki,bibi oglu Deyir Ala sen qaynatdine Pryamoy yandirmaq Ne
...
Ardını oxu >>
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (01.01.2016 / 16:03)
Evvel bidene qiznan gezirdim Papasi Mehkemede Iwdiyir evin tek qizidi Imkanli Ailedendi Neyse Papasi buna Bidene Mawin Alib Teze ondada Menim Mawinim Yox idi
Dedim az kopakkizi cekil ozum surecem Buda Avtomat karobkadi Melim orgewib mexanikaya
Neyse Probkada Dayanmiwiq Cawdim Aglim gedib Mexanikaya Atdim Arxa Skorusa Reski mawin dala getdi Dam Daldaki mawina Deydiy Heyecanlandim Deyiwdim dam qabaqdakinada bidene
Yaxwiki Mawin Kaska Siqortaliydi Hamsin Odedi siqorta Wirketi qiz getdi satdi Mawini Atasina Tezesin aldirdi
Pox qoydum qizin Kamrisinin icine.
DerSkiY_  DerSkiY_ [Off] (07.01.2016 / 22:02)
 Kakтus və Lavinia
Yoxduu
deyiş. DerSkiY_ (07.01 /22:02) [1]
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (08.01.2016 / 13:02)
Daniwimda
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (08.01.2016 / 13:08)
Demeli gunlerin bir gunu bibi oglu bir qiznan taniw olub bakida neyse biraz qiznan Gezirmiw bir gun bu cimirmiw hamamda Qiz zeng eliyib buna Arvadi goturub telfonu men mende bularda qonaqam yatmiwam demek yoldawi goturub alo salam zad ora bura bu qayidib ki men teymurun bacisiyam bes bize teymur daniwib sen hakda Evlendirmey istiriy biz teymuru zad goruw teyin elib qiza taniw olmaqa buda bize hecne demir qayitdi ki teymur bes durun gedeyin gezmeye bizde kiwi kiwi geyinib kecinmey zad otduq mawina getdiy Bunun bu xiyarada qiz zeng eliyer buda Arvadi yanindadi deye goture bilmir teli.
Arvadindada qizin nomresi var Ala neyse Oturmuwuq Parkda cay iciriy qiz geldi bay teymur Ne qewey bacin var zad Teymur qayidasan xanin Men sizi tanimiram ala bir pox duwdu orda
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (08.01.2016 / 13:09)
Arvadi oldururdu teymuru
Наверх  Cemi mesajlar: 576

<< 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 58 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4161 / 1395