canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Rastlaşdıqınız maraqlı əhvalat..və vəzyətdən cıxmaqınız ))))
MoyParenProstoAngeL  MoyParenProstoAngeL [Off] (02.03.2015 / 02:50)
Bir dayim oglu var 17yawda siqaret cekendi atasi buni iki defe tutub kaznit elemiiwdi ki bu cekmesin.xeyri yox idi.vobwem bidefe dayi gildeyem heyetde oturmuwug.dayi ogluda mene dediki gozde ol bax papam gelib elese mene de ozude siqareti yandirdi.gordum dayim gelir mende dimedim ona uspet elemedim dayim buni gordu buda ozunu itirdi bilmedi siqareti hara tullasin atdi tez qacdi yuxari eve dayimda bunun daliyca mende bularin arxasinca gorum ne olacag.dayi oglu tez qacdi girdi nenemin otagina dayim onu tutdu orda yixdi yere cidinden siqaret packasin cixartdi siqaretleri hamisin basdi bunun agzina buda bogula bogula qalib..bogula bogula mene dediki su ver tezzz ol.mende baxdimki nenemim tumbuvkasin uste cawkada su var.uzatdim buna buda cawkani alib cekdi bawina.birde gordum gozderi berele qaldi.sen deme cawkada nenemin protez diwleri varmiwo qeder guldumm mene didi seni oldurerem kimese daniwsan
deyiş. MoyParenProstoAngeL (02.03 /02:52) [1]
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (02.03.2015 / 02:59)
MoyParenProstoAngeL (02.03.2015/02:50)
Bir dayim oglu var 17yawda siqaret cekendi atasi buni iki defe tutub kaznit elemiiwdi ki bu cekmesin.xeyri yox idi.vobwem bidefe dayi gildeyem heyetde oturmuwug.dayi ogluda mene dediki gozde ol bax pa
.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (02.03.2015 / 03:05)
Günlərin bir günüdü 10 da oxuyuram dostumgilnən getdiy dənizə Bu xiyax dənizdə batıb suyun altına Guya Su altı üzür kişinin oglu ala nəysə Suyun altındada görsənmir axı Gedib Qızın Popuna dəyər bu xiyar ala bir şüvənniy düşdü bizdə uşaqqq Düşüblər dalımıza Əri qardaşı Ala Tumuşnan trasda nətər qacırıq indi biz Camaatda nətər gülür Öldürürdüy ograşı evdə Ki xiya Sənə su altı üzən poxsaaan
MoyParenProstoAngeL  MoyParenProstoAngeL [Off] (02.03.2015 / 03:26)
Bidenede xalam oglu var hemiwe bacisinla meni prikola tutur.cox vaxta eseblewdirir..nesye bidefe xalam qizinin sumkasina qurbaga atdi oda sumkani acanda gorub qorxmuwdu.nesye eseblewdik xalam qizi dedi bunnan evezin cixmaliyam yoxsa ureyim partdiyar.Bu xala ogluda ewwek boyda olsada bu ruh zad bele weylerden qorxandi.gece idi buda veyellenirdi hardasa.xalam qizi didi gel yatmayag Elnur gelende onu qorxuzacam.bir tema tapdi fikirlewib.ag prostinalara burunduk ikimizinde uzumuze bolluca pudra vurdug sifeti agartdig ikimizinida sacimiz uzun acib tokduk uzumuze gozlerimizin altini qaraltdig qelemnen zvonok filmindeki ujas qiza oxwayirdig.duwduk heyete gizlenib bunu gozduyuruk buda geldi hec baxmirda oyana bu yana kecdi srazi hamama cimmeye.hamamda heyetde.hamamlada uzbe uz 6-7metre uzagda incir agaci var.xala qizi didi gel gedek incir agacin altina qalag orda buda kak raz cixan kimi gozu bizi gorecek.mende qorxagin biri elim ayagim ese ese getdik agacin altina.xala qizi goz elediki yere ...
Ardını oxu >>
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (02.03.2015 / 03:33)
MoyParenProstoAngeL (02.03.2015/03:26)
Bidenede xalam oglu var hemiwe bacisinla meni prikola tutur.cox vaxta eseblewdirir..nesye bidefe xalam qizinin sumkasina qurbaga atdi oda sumkani acanda gorub qorxmuwdu.nesye eseblewdik xalam qizi ded
Özüm ölüm mən sizə baxanda adamimişəm ki .lol
MoyParenProstoAngeL  MoyParenProstoAngeL [Off] (02.03.2015 / 03:35)
_K_O_T_İ_K_, Bizimkiler delixanadii
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (02.03.2015 / 03:42)
Sumqayıtda əvvəl 7 nörmə marşurutkalar varidi qazel.....2007-2008 də... Dostlarımnan Dediy Gəlin məzələnəy biraz Əvvəl Astanovka zad yoxidi Durmuşuq yolun qıraqında indi Marşurutka görrüy gəlir öpşüb görüşürüy Marşrutka saxliyır özü Yolu kecirəm o tərəfə şofer tərs tərs baxııır sürür gedir Ala day can qalaaaar bizdə düz 3 saaat Məzələnmişiy elə ...
MoyParenProstoAngeL  MoyParenProstoAngeL [Off] (02.03.2015 / 03:43)
_K_O_T_İ_K_, .
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (02.03.2015 / 03:46)
MoyParenProstoAngeL (02.03.2015/03:35)
Mən gecə klubunda axran işdiyirəm dünən yox o biri gün İkidənə qəşəy qız durub Klubun qabaqında Dedim özüm ölüm Tanış olacam bularnan yaxınlaşdım Nəysə qız deyir Tanış olmuruq Ala tanış olmuruq nədi Məndə eşşəy şeyəm dirəşmişəm qız deyir Cavan oglan tanış olmuruqdaaa a adam gözdüyürüy məndə kişi kişi Mənə nolub zad mən kimnən əskiyəm anamın canı Bidə onda gördüm İnvader gəldi diyandı Qızdarı götürdü getdilər maşının 10 million Rubley qiyməti var Dedim kotik ged qurban kəs düşüb meydivi atmadılar orda sənin
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (02.03.2015 / 03:52)
MoyParenProstoAngeL (02.03.2015/03:35)
Birində Qızlar Manastıra gedirdilər Novqorod tərəfə bularda Müqəddəs yer sayılır ....qız mənə dedi Kotik gəl səndə gedəy getdim bularnan yolda Kafedə saxladı yemək yeməyə..edim Gedim tualetə Dəyim Ala caşıb girmişəm qızdarın tualetinə indi bir hayküy düşdü deyirəm xanımlar bagışlayın nəsə bura cəkdi məni hec özümdə bilmirəm Bir Gülməy düşdü orda .Sən hələ Ardına bax hammı şortikdə əlində pivə Caxır zad guya biz manastra gediriydə ora catan kimi bay qızdar srazı dəyişdi paltarların uzun yubka başdarın bagladılar guya günahdı....İndi mən bulara baxıram bir hır tutub məni Qoladılar məni manastırdan
Наверх  Cemi mesajlar: 576

<< 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 58 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1022 / 899