canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Rastlaşdıqınız maraqlı əhvalat..və vəzyətdən cıxmaqınız ))))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (03.03.2015 / 13:45)
AxI_DuNyA_FiRlAnIr (03.03.2015/13:42)
gozumnen yash gəlirdi ,
Həmin vaxt şokda olaceydin Nömrəni istiyəceydim diyəceydin qıqıqıqıqıqıqıqıqıqı
__No_LoVe__  __No_LoVe__ [Off] (03.03.2015 / 14:17)
Hemiwe lovgaligimin belasin cekirem.bir ara mexovoy jiletler moda minen vaxtlar idi.mende iki gun axtariwda oldum zovqume uygun axirki tapdim aldim.ilk defe idi geyindim.qonag gedesi oldug bag evine aileli ordada qohum taniw adam cox idi.nese mende forslana forslana geldim eynimde teze jilet.qizlarda kuxnada yigiwmiwdi geldim kecdim goruwub eledim jiletide cixartmamiwidim hele.sohbet eleye eleye soykendim neyese..neyese deyende qaz pecine))nese gordum bir teher iy gelir yanig iyi.ehemiyyet vermedim.ozumnen razi razi condumki cixam kuxnadan .gordum yoxe nese iy berkiyib.condum qizlara dedimki qizdar nese iy gelire ele bil qoyun uturler)))sen deme kureyim yanirmiw jiletim, qizdar bir qiwqirig qopartdilar )))tustu burumuwdu meni..elece jiletim mehv oldu.
deyiş. __No_LoVe__ (03.03 /14:21) [1]
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (03.03.2015 / 14:23)
__No_LoVe__ (03.03.2015/14:17)
Hemiwe lovgaligimin belasin cekirem.bir ara mexovoy jiletler moda minen vaxtlar idi.mende iki gun axtariwda oldum zovqume uygun axirki tapdim aldim.ilk defe idi geyindim.qonag gedesi oldug bag evine a
.lo..Öle öl elə..bilmirsən insan özün digərlərindən üstün tutanda elə olacaq?))))))
__No_LoVe__  __No_LoVe__ [Off] (03.03.2015 / 14:26)
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (03.03.2015 / 14:30)
-))-))-))
NoreN  NoreN [Off] (03.03.2015 / 22:27)
Menda bi dafa sacim olub )) daim horuk olur deye ucu ele qaz pletkasunda yanib :(((
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (04.03.2015 / 16:58)
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (31.03.2015 / 15:38)
Ala Əvvəllər bir qıznan gəzirdim Qız Kazacka İdi Nəysə Buna elə katya katya deyirdim həməşə adın katya demişdi Ala Günlərin Bir gÜnü Dedim Az Sənin Əsl adın nədi elə katya katya deyirəm soruşmamışamda Qız əvvəl demək istəmədi mənidə şittiyim tutdu dirəşdim ki,Yoxeee deməlisən Qız qayıtdı ki,Mənim Adımın Mənası Qiymətli deməkdi kazak dilindən edim Ala pizdec Qəşəy adı var yəqin Dedim yaxşı Kazak dilində necədi o söz?(Yəni adın) Adı nə olsa yaxşıdı?Kımbat .dedim Az bu nə addı kımbat?Yoxbir Mortal Kombat O qədər Güldüm Qız agladı
[AYSEN]  [AYSEN] [Off] (31.03.2015 / 16:04)
Yazig giz
gunah_gunah_uste  gunah_gunah_uste [Off] (31.03.2015 / 16:07)
demeli bir gun mama ata men getmisik mene vesiqe cixartdirmaga..men arxada ata masin surur mamada yaninda oturub.ata dedi bu sened isleriyle mesgul olanda ureyim sixilir.mamaninda fikri baska yerdeydi.ata birde deyende mama conduki,ureyin sixilir? atada dediki he.mamada qayitdiki onda pencereni acdaoqeder lag eledimki mamayaatada sesini cixarmadi day yaziq
Наверх  Cemi mesajlar: 576

<< 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 58 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4132 / 1063