canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Rastlaşdıqınız maraqlı əhvalat..və vəzyətdən cıxmaqınız ))))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (05.06.2015 / 21:04)
Dedim Ala buduuuuu menim reqibim Gulmey zad
Trenere qayitdim ki,Anamin Cani Buna Pryamoy ippon atacam Zad Elimnen Iware zad elirem ki,10 saniye vaxt ver Ala Ne 10 Saniye Istedim Qizin Kimanosunnan Tutum Qaldirdi Goye Cirpdi meni yere
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (05.06.2015 / 21:05)
Birinci Bawa duwmedim Ne baw verdi Dedim Bidenede gulewey Teze Ustune Gedirxim Az bura gel zad Qiz Tutdu bidenede priyom tulladi o terefe
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (05.06.2015 / 21:07)
Ala indi Direwmiwemeeeee qiznan qiz o terefe tulluyuyur bu terefe tulluyur Durub yene cumuram Ustune .diwdedim Cirmaqladim qidixladim neynedimse xeyri olmadi qiz meydimi atdi Trener gordu Bu deyde qiz salacQ uje wille tepiyin altina meni Dedi Roma Sene Istirahet verrem ged dincel bu gun axsiya axsiya getdim eve
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (10.06.2015 / 12:10)
Papam Qurban Qoyun alib 3 dene Qoyunnarin Ayaqi acildi qacir Qatiram Tuta bilmirem Bacim deyir Ramin yaxwi Sen Daw dovrunde Zadda olmamisan Yoxsa Biz acinnan olerdiy .
mexrecsiz_suret  mexrecsiz_suret [Off] (10.06.2015 / 13:03)
mekteb vaxdi sinifin oglanlari ile sozlesdikki dersden qacacagiq.tarix dersi idi 4oglan birde men)) qizlar qorxularindan razi olmadilar.neyse gorduk muellim gelir,sinif hami muellimin arxasina dusub gedirdi sinife biz yavasca arxadan qacdiq,muellim sinife catanda baxib biz yoxduq tez arxamizca gelib nece qisqirdi it usagi hara gedirsini? oglanlar tez qorxularindan dala qayitdilar,men hec qayidaram?ozumu sindirmadim dedim muellim men direktordan icaze almisamdedi yaxsi get seheri gun mektebe geldim direktor meni cagirdi dedi qizim dunen sinifinize girdim seni sordum o hani,usaqlar dedi sizden icaze alib gedib eve,mende seni yalanci cixarmadim dedim he duz deyir men izin vermisem
yaxsi insan idi Allah rehmet etsin
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (10.06.2015 / 13:24)
mexrecsiz_suret, Mexrecun var axi senin)
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (10.06.2015 / 13:54)
Gunlerin Bir gunudu Celilabada Istirahete getmiwiy emim gile Papaya dedim Papa Pul ver Emi oglu birde dostlariynan gediriy Baliq Neyse kiwiden 150 manat pul aldim ...Getdiy et zad nem bazarriq elediy Getdiy Bilesuvar terefe Ala Guya Baliq tuturuq Biz Qirmaqi Tullamiwiq Caya Muzukaya Polni xod Kabab biwirriy (Ses Olan Yere baliq geler hec?)Neyse Axwam Eve gedende Bildim Papa Soruwacaq Baliq Hani?Tezeden Cixanda Bazardan 4 dene Baliq Almiwdim 2 si yeke 2 si balaca Axwam Geldiy eve Papa soruwur Oglum Baliqlar hani Goster hele acdim Sumkani Dee pap Budaha Iylenmiw baliqlari Cixardim Kiwi baxdi Heee Molodec Oglum Molodec Day uzume vurmadi saolsun Amma Bildi Guldu baliqa baxan kimi
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (10.06.2015 / 13:55)
Deyirem Indi belkede Kiwi ele Fikirlewirmiw ki,Bazdiqa Zada Gedmiweme baliq Adiynan ))))))
Noqte  Noqte [Off] (10.06.2015 / 19:22)
Allah meni hechvaxt darda qoymayib,etdiklerimden,bacardiqlarimdan chox meni qururlandiran budur!
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (12.06.2015 / 00:29)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Sabah yazaram birin indi axod yoxdu
Наверх  Cemi mesajlar: 576

<< 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 58 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4129 / 1466