canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Rastlaşdıqınız maraqlı əhvalat..və vəzyətdən cıxmaqınız ))))
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (16.06.2015 / 16:00)
))))
(=AriKaRiNNaKaTa=)  (=AriKaRiNNaKaTa=) [Off] (16.06.2015 / 18:07)
 hhhh
esgerlikde telimde it eti yemeyimiz kesfiyyatin zborunda olanda
hetda boluyun adi korpusda yayilmisdi )))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (16.06.2015 / 18:26)
Yavaw Yavaw Yazacam )))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (18.06.2015 / 13:36)
Bacim qonaq Gelib bura,Gezdiyim qizdan Soruwur Deyir Azerbaycan yemeylerinnen Bilirsen Hansinsa?Buda Rus dilinde yaxwi Bilmir Qiz deyir Da bilir Khaw
Bacim Deyir Az Kaw nedi?Qiz Moooooooo barmaqiynan El zad gosterir
Olmuweme Gulmeyden Deyirem Indi guya Bular sohbet elillerde
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (18.06.2015 / 13:36)
Yoxe Ele qewey Iney buynuz Gosterib Moooo Elirdi
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (18.06.2015 / 13:40)
Bir defe avtobusla ehmedliden gelirem dostumla(Nurlan -Kareqlaziy) ) nikiynen nese avtobusda 2 dene qiz var chox qeweydiler bunlar shofernen mirtdashdilar shofer dediki Lachinda dushen var bunlar dediki Shushada saxlayarsan)) nese buna soz atiram bu vnimaniya vermir..qarshimizda otururublar..onlarda 2 neferdiler..nese qiza zeng geldi telefonu qoydu qulaqina gordumki qeshey dirnaqlari var uzun .dedimki oyda olurem de uzun dirnaqli qiz uchun)) qiz uzun mene cevirib dediki nedi barmaqlarin mene uzatdiki gozuvu chixartmaga???? mende koyneyimi qaldirdim avtobusda dedim ki yox belimi qashimaga))) qiz qip qirmizi oldu susdu))) sen deme mamada marshurutda imish men gormemishem ..dushende dediki cavan oglan sizde dushersiz)))biyabir oldum)
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (18.06.2015 / 13:56)
SiSeRoN (182015/14:40)
Bir defe avtobusla ehmedliden gelirem dostumla(Nurlan -Kareqlaziy) ) nikiynen nese avtobusda 2 dene qiz var chox qeweydiler bunlar shofernen mirtdashdilar shofer dediki Lachinda dushen var bunlar dedi
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (18.06.2015 / 14:01)
Bir gun yene bu Kareqlaziy) nikiynen ishe gedirik dayisinin mashini bunda idi seher dayisi zeng elediki mashin lazimdi getir aparib verdik pullarda qalib mashinda menimde xeberim yoxdu o ele bilir men gturmushem men ele bilirem o goturub..88 nomreli marshuruta mindik Irshad telecomda dushek..nese dushende dostum bu dediki pulu ver dedim ki mende yoxdu sen ver dediki mende de yoxdu shoferde durub bizi gozleyir hami bize baxir..mende dedim ki ala yoxdu yoxduda davay getdik))) uzumuzu chevirib getdik shoferde qaldi baxa baxa hechne demedi)
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (18.06.2015 / 14:04)
bu ushaqnan bashimiza ish gelibde..nese bununla irana getmishik..yeznemin Tehranda evi var acarin veribki gedin gezin qalin kef edin bakiya gedende acari verersen usteki qonshuya.nese bununla chixmishiq shehere gezirik bi dene qiz geldiki filan kuche hardadi ..mende fars dilinde buna dedim ki bakidan gelmishem buraniu tanimiriq ..sora hemin sozu dostuma dedi dostumda fars dilinde bilmir..qayitdiki MENDE) qiz dediki of yaaaaa)) dedim ala ne artisdik edirsen bizim dilde bilirsen?)))birde gordum ki bi dene mashin saxladi qizin tanishi))Nurlana dedim ki itin balasidi qacaq ))))))dediki yooo sakit dur..nese qizlar uzun chevirib getdi)
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (18.06.2015 / 14:07)
Atamin Xalasi Oglu Emi Deyirem Huquq Meslehetcisidi Neyse Bidene Turk Var Onun Mehkemesidi Emime Zeng elibler ki ,Bes tercumeci Lazimdi emim dedi Ramin Turk dilinnen tercume eliye bilersen 3 saat iwdi 500 dollar pul vereceyler Pulun Adin ewitdim Dedim Caninda Alaram He niye elemirem
Mende deyirem Nevare Tercume elemeye 3,4 dene Turk Manisina Qulaq asmiwam Dedim Vseda day Sokurem Turk dilin
Bay Getdim Mekemeye Getdiler Bunun Iwin Turk dilinde 1 Kitab Dediler Bunu Tercume ele Ala Kitabi acmiwam Dosia Mosia Nem Ne etaga Hecne Bawa duwmurem indi dedim Uzur Istirem Olar Tualete gedim Deyim Gelim?))))dediler Heee elbette ALA zaldan Cixan kimi Qoydume Uste Xuy dala qayidaram Dedim Soxum O pula Cixdim Aradan .emime demiwdiler dir day niye qacirdin deyerdin Bilmiremdee Dedim ew emi utandim
Наверх  Cemi mesajlar: 576

<< 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 58 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4141 / 1521