canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Rastlaşdıqınız maraqlı əhvalat..və vəzyətdən cıxmaqınız ))))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (18.10.2015 / 01:29)
Hardasa Olar 2007 ci Il Zad Dostum Gilnen 3 neder Yiqildiq Bqzdiqa Gediriy Guya Kiwi Kiwi
Neyse Getdiy taksi Apardi Baki Sumqayit Yoluna
Nem Yasimnan Cixib Hansi Kafe Idi
Indi Men Girdim Cixdim Sora Bu Biri Doatum Girdi Ucuncu Xiyarin Indi 2 manat Pulu Catmir .Qiz Dir Vermiyecem Az Etme Eleme
Yaziqin Elinde Qalib qiz Deyir Yoxeeee Xwyri Yoxdu Vermirem etaga Qizin Gic Damari Tutub Qalxib Durub Goyde Ki,Ya 2 manati Duzeldsin Yada Vermirem ona Ala Ne Zibile Kecdiy biz Taksist Gordu Yaziqin Elinse Qalib CixRdi 2 manat Verdi Ki,Gele Sora qaytararsan
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (18.10.2015 / 01:30)
Birinde Daniwim
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (18.10.2015 / 01:36)
Kecen Il Bu Canim Aza Qeyd Olduqum Vaxtlar Dayim Cagirmiwdi Tula Weherinde Qalir Alma Bagi Zadi Var ki Gel Dur Fehlelerin Ustunde
Neyse Getmiwem Indi Gunlerin Bir Gunudu Meweden Obede Qayidiram Oralarda Kent Tereflerdi Ala Birde Baxdim Xur xur Nese Xorultu Sesderi Gelir Dayimda Demiwdi Ki,Birden Kaban Zad Gorsen Yaxin Gedme Adami Yiyer Olar Ala Baxdim Gordum 40-50 dene Kaban ewwey Boyda
Etaga Ozum ele Ayi Boydayam Agaca Neter Cixmiwam Hec Xeberim Olmuyub ozde Duz Tepesinin Lap axrinci Budaqina Ala Zeng Elemiwem Dayima Ki,Kabanlar Yidi Meni Gelin Qoymuyun .biden Gordum Kentde Adam Qalmiyib Ov Tufengi Balta Lapatka Ala nebilim Yaba Zad Goturub 4 maqin Adam Geldi
Geldiler Ki,Kaban Zad Ne Gezir Dayi dedi Hani Kaban ?Dedim Dayi ALLAH hakki Burdaydilar Beyaq Ala Indi Gel Bulara Subut eleki Kaban Vardi dayi Qatdi qabaqina Ki,Ay Ograw Ureyim Uzulmuwdu
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (18.10.2015 / 01:37)
Kabannlardan Canimi Gucnen Qutarmiwdim Dayiya Iliwdim
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (31.10.2015 / 03:56)
Bidenede Maraqli Ehvalat Daniwim.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (31.10.2015 / 04:00)
Gunlerin Bir Gunudu Dostumun Ad gunudu Yiqilmiwiq Ora Neyse Nem Viski araq Caxir Konyak Duzub Ora .
Hammida Oz qiziynan Gelib.
Ala Menkide Icen Deyil.
Pay Blya qiraqdan Iqbal Qayitdi Ki,Menim Sevgilim Mene Gore 1 Stekan Viskini Icer.
Menimde Agzimi Demiwdim Indi Mende Quwdadim Ki,Menkide Icer.bu Qayitdi Icmez Dedim Ala Men Zaptali Kiwilerdenem Dedim Icerneyse Qiz Icmir Indi Onki Icdi Ikincini Suzdu Icdi mend kusumey Zad Ora Buraki Niye Icmirsen Zad Guya Sindim day Men )))))
19Yawim Vardi )))
Sutul Vaxtlarim ))).neyse Qizi kiwi Kiwi Cekdim Kuxnaya Biraz Xaiw Yalvarmaq Zad
Qiz dedi Yaxwi Neyse Ozumuz qalmiwiq Qiraqda indi Qizdarimizi Ariwdiririq
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (31.10.2015 / 04:03)
Neyse Qiz Icdi Icdi Menki Bay Piyan Oldu.
Indi Duwub Ustume Ki,Sen Mwne Xeyanet elirsen.
Ay Blya Ne Zibile Kecdim Ala Men.
Mende Duwmuwem Xaiw Zad Ki,Az Yaxwida delisen Ne xeyaneti.
Qiz Direwibki Yoxe Sen Xeyanwt Elirsen Mene Pay Meni Qinayan Dedevin Kellesin Yere Soxum Qiz Qoymadi Oturum Ki,Dur Getdiy Eve Tez Ol Evde Sennen Daniwacam))))
Gordum Piyandi Durdum )))
ALLAH uzume Baxdi Yolda Yatdi Mawinda eve Gucnen Apardim sabahi Yaxinnan Cixdi )))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (31.10.2015 / 04:04)
Uwaqqlarda Zeng elib Prikola Tuturfular Meni Ki,Roma Salamtsan?
SiSeRoN  SiSeRoN [ON] (31.10.2015 / 04:04)
Demeli burda Babayev niki var onlardan deyecem))) demeli bunlar hemiwe su matoru alirlar mehlenin bawinda turbaya qowurlarki su gelsin)))her ay matoru ogurlayirlar)))atasi bezir bi dene canavara oxwar it alir bi dene de bahali zencir alirki it zenciri qirib adamlari diwlemesin))seher gelib gorublerki mator yoxdu itin zenciride yoxdu))))iti adi paltar asilan ipnen baglayiblar)))))..
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (31.10.2015 / 04:04)
O Buday Qellet Eliyerem Bide Ele Wey Elemerem
Наверх  Cemi mesajlar: 576

<< 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 58 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4156 / 1432