canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Rastlaşdıqınız maraqlı əhvalat..və vəzyətdən cıxmaqınız ))))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (31.10.2015 / 04:05)
SiSeRoN (312015/04:04)
Demeli burda Babayev niki var onlardan deyecem))) demeli bunlar hemiwe su matoru alirlar mehlenin bawinda turbaya qowurlarki su gelsin)))her ay matoru ogurlayirlar)))atasi bezir bi dene canavara oxwa
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (31.10.2015 / 04:06)
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (31.10.2015 / 04:09)
_K_O_T_İ_K_, Demeli o kiwi it xestesidir onun heyetinde 150 minniy mawin var onunla risofkaliq elemir amma 150 manatdiq itiynen nece fexr edir))) mende onun itine piwiy deyirem deli olur)))) bir gun mene dediki gotun var get iti sigalla..dedimki seher ederem)))axsham hami yatdi getdim buna et kalbasa sumuy zad verdim ki seher uzume ag olmasin)) nese seher caqirmiwamki ilqar emi gel men senin piwiyivi sigallayacam)))nese itin yanina gedirem sakitce..buda sakitcedurub))itde adi it deyil alabaydi)))adam yeyene oxwuyur..nese ite 1 addim qalmiw reski oppandi zencirde idi..Quran haqqi nece dondumsa reski qiwqirdim ki ay blyaaaaaaaa ...gorurem uzaqdan gulurki ne oldu ala)))) indi o vaxtdan o kiwi mene Piwiy deyir)))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (31.10.2015 / 04:20)
SiSeRoN (312015/04:09)
_K_O_T_İ_K_, Demeli o kiwi it xestesidir onun heyetinde 150 minniy mawin var onunla risofkaliq elemir amma 150 manatdiq itiynen nece fexr edir))) mende onun itine piwiy deyirem deli olur)))) bir gun
Sende Dilivi Dinc Qoyda
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (31.10.2015 / 04:24)
_K_O_T_İ_K_, Vechni qirgindayam oynan yola getmirem spor edirem onunla vechnide uduzuram)))nese qonaq getmiwk bunlara (Qubadaki bag evlerine) buda yemejk zad hazirlayib araq getirdi dukan aragi idi dedim ala yene kiwisen mene esil kiwi aragi getir bu geydirmedi))) Allah haqqi bax nece var ele deyirem)) dediki senniy dor))dedim ki senniy olmuya biler sen get getir men samaqon ichecem sen 3 manatdiq ichersen)) nese 3 rumka vurdum zogal aragi idi gordum ki ichim qayniyir partdiyiram nefes ala bilmirem..indi pyanam dura bilmirem yandirmiramda ozumu amma uje hiss edirem ki ayaqlar zad yoxdu baw yellenir))) mene deyirki Piwiy agilli ol dur chix havaya))dedimki sen get gelirem)))bu getdi Nurlana ( Babayev niki) deyiremki ala palit eleme qolumdan tut pillekeni duwurt))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (31.10.2015 / 04:27)
SiSeRoN (312015/04:24)
_K_O_T_İ_K_, Vechni qirgindayam oynan yola getmirem spor edirem onunla vechnide uduzuram)))nese qonaq getmiwk bunlara (Qubadaki bag evlerine) buda yemejk zad hazirlayib araq getirdi dukan aragi idi d
Pxaxaxaxaxaxaxaxaxa .a..a.borinde Men daniwim
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (31.10.2015 / 04:31)
Esgerlikdeyem N sayli herbi hissede))nese her gun ichirik axsham adboydan sora yada 6 dan sora nese atamda hemiwe zeng edir gorurki aqzim soz tutmur piyanam deyir a kopey oglu o nece esgerlikdi her gun piyansan))gor yer varsa mende gelim ora)))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (31.10.2015 / 04:33)
Birdefe Bibim oglu Qonaq Cagirib Gurcu Dostlari Mende Getmiwem Olarda Cay Kimi Iciller Araqi Tesirde Elemir
Ala Bu Otdu Bularnan Icmeye Olar kuylediki Sen Biznen Ice Bilmezsen Bida Ala Ne Ice Bilmerem Zad Men Azeri Balasiyam Zad Neyse Oturdu icdiler Butulka Geldi Icdiler Geldi Icdiler Geldi Bibim Oglunun Uje Pipiyi Eyilib
Indi Bu Beledire Qaqa Bu Baliq Niye Eyridi Ala Mende Can Qalar
Bide Onda Gordum Atib
Sabah Ayilib ki,Quwdamadim axwam
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (31.10.2015 / 04:35)
_K_O_T_İ_K_, xaxa ichki pis weydi oz butulkasindan bawqa her weyi yixir))) mende gurcustanda ichdim ozde daglarin etrafinda inanki hech piyan olmadimda)))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (31.10.2015 / 04:37)
SiSeRoN (312015/04:35)
_K_O_T_İ_K_, xaxa ichki pis weydi oz butulkasindan bawqa her weyi yixir))) mende gurcustanda ichdim ozde daglarin etrafinda inanki hech piyan olmadimda)))
Yox A Kiwi Gurculernen icmey olar.
Vewi kimi iciller.
Наверх  Cemi mesajlar: 576

<< 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 58 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4160 / 1396