canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Rastlaşdıqınız maraqlı əhvalat..və vəzyətdən cıxmaqınız ))))
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (31.10.2015 / 04:40)
_K_O_T_İ_K_, Dostum var Allah haqqi qapi qonwudu hemin bu ograw Babayev niki var burda onunla getmiwem ozde onlarin ozu chekir ala oturdum bunlarla ichirem sen deme bunlar menden qabaq 3 nefere 2 l araq ichibler adama 5 bakal pive ichibler)) mende kiwi kiwi gelmiwemki ala dizivizi vuracam yere)))oturdular menimle ichdiler 5 dene stekan chaxir ichdim domashniy)))) 4 cude hiss eledimki krosnu firlanir))) dedim ala ayibdi hech olmasa birinde ichim onuda ichdim gordum ki dunya mene firlanir)))uzanib yatmiwam metlaxin ustunde biyabir olmuwam((((day ichmirem
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (31.10.2015 / 04:44)
SiSeRoN (312015/04:40)
_K_O_T_İ_K_, Dostum var Allah haqqi qapi qonwudu hemin bu ograw Babayev niki var burda onunla getmiwem ozde onlarin ozu chekir ala oturdum bunlarla ichirem sen deme bunlar menden qabaq 3 nefere 2 l
sen kec wirincaya
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (21.11.2015 / 18:19)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
O gun babat qorxmusdum qaracdan kartof sogan gotururdum isiqi evden yanir deye heyetdeydi birde cixmadim girdim iceri telin fanari ile iceri girmekle qisqirmagim bir oldu menle uzbeuz suse varmis men isiqi tutanda eksi mene dusur ele bildim kimse var ele qisqirdim sonra reski beynime infarmasiya geldiki mal wuwedi uje is isden kecmisdi evde adam qalmadi tokuldu cole yungul bir sillede yedim))))))
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (21.11.2015 / 23:49)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
Bidefe dostum esgerden teze gelmiwdi çaqirmiwdi qonaqliqa mende öz mswinimla bide iki dostum getmiwdik neyse oturduq stola dedim araq içmirem men çaxir içerem bir çaxiri bir nefernen vurdum sonra keçdim araqa)) bidenede araq üç nefere awirddiq ïçmiyen adam tez tutdu meni indi çixmiwam qonaqliqdan oturmuwam mawina dostlarnan sual yaranir
"mawini kim sürecey??
Hamida öz kayfindadi ele mende neise özüm oturdum sükana neter gelmiwem mehleye kimi hèç yadimda döyul saatda 3e iwleyir gece ikinci problem
Eve bu vezietde nece girecem???
eve getmedik hemin geceni mawinda yatdiq ))
Seherde eve getdim didimki dosdumgilde qalmiwam o gunnen içmeye kres qoydum )))
**FoRbiddeN_AnGeL**  **FoRbiddeN_AnGeL** [Off] (22.11.2015 / 00:03)
KoNCeNo (21.11.2015/18:19)
O gun babat qorxmusdum qaracdan kartof sogan gotururdum isiqi evden yanir deye heyetdeydi birde cixmadim girdim iceri telin fanari ile iceri girmekle qisqirmagim bir oldu menle uzbeuz suse varmis men
Yadima düşdü :)))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (22.11.2015 / 04:30)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
**FoRbiddeN_AnGeL** (22.11.2015/00:03)
Yadima düşdü :)))
Hele sen menim mimikami gormedunde
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (22.11.2015 / 23:01)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
Bir defe bir qiznan taniw olmuwdum realda evlerine kimi bilirdim) her defe daniwanda telde ona deyirdimki nevaxd evde tek olsan iwiqlar sònüylü olsa meni çaqir geceni senin yaninda qalaram
Neise bir gün cayxanada oturmuwduq uwaqlarla bu qiz zeng eledi biraz daniwdiq dediki evde heçkim yoxdu iwiqda yanmir 5 ya 10 deqiqe daniwdiq sonra telef9nu söndürdüm.. Bir saatdan sonra qiz mesaj yazdiki sen heqqi xiyarsan"
Fikirlewdimki bu niye bele mesaj yazdiki sonradan sonraya yadima düwdükü men ona demiwdimaxi evde tek olanda iwiqlar sönende meni çaqirginen)) bu temiz yadimnan çixib..
Mende qizin mesajina cavab yazdimki men xiyar yox naturalni xiyaram))))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (23.11.2015 / 03:51)
MiLYoNDa1oQLaN (22.11.2015/23:01)
Bir defe bir qiznan taniw olmuwdum realda evlerine kimi bilirdim) her defe daniwanda telde ona deyirdimki nevaxd evde tek olsan iwiqlar sònüylü olsa meni çaqir geceni senin yaninda qalaram Neise bir g
Hecne basa dusmedim
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (23.11.2015 / 03:52)
MiLYoNDa1oQLaN (22.11.2015/23:01)
Bir defe bir qiznan taniw olmuwdum realda evlerine kimi bilirdim) her defe daniwanda telde ona deyirdimki nevaxd evde tek olsan iwiqlar sònüylü olsa meni çaqir geceni senin yaninda qalaram Neise bir g
He yuxuluyam indi catdi
Реssimist89  Реssimist89 [Off] (29.11.2015 / 15:33)
o qeder olubki...
Наверх  Cemi mesajlar: 576

<< 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 58 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4167 / 1315