canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Rastlaşdıqınız maraqlı əhvalat..və vəzyətdən cıxmaqınız ))))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (26.11.2014 / 02:17)
Deməli kecən il yeni il vaxtıdı üc nəfər getdiy kluba ora bura hərə bir qıznan tanış oldu,gətirdiy qızları dostum gilə nəsə hamıda ickili göt günündə,mahnını qoşduq,dostum qıza deyir iatirsən striptiz göstərim qız güldü dedi göstər, ala nəsə mırtdaşırıq,evdədə elektron plitka var yerdən götürüb qoymuşduq stulun üstünə ki əl ayaqa dolaşmasın işdiyə işdiyə,bu xiyarda şortikdə başdadı oynadı oynadı,yoruldu oturdu bidə bidənə səs cıxdı bunnan,ala nə oldu baxırıq oturub xiyar plitkanın üstündə İndi bunun götünə su tökməy zad Dedim öl suka striptiz oynuyan poxsaaan sən
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (26.11.2014 / 02:26)
Bir qız dostum var idi,birgün getdiy kluba bunnan yeməy icməy zad,gəldiy ordan bulara,qız başdadı mənə əl zad atmaqa ora burama,nəsə biraz ora bura,məndə tez bazar şalvarı zadı soyundum ki,vsedaaa kefdi bu gecə,nəsə qız girdi hamama əl üzün yudu biraz özünə gələn fason oldu,indi cıxıb qız vermir,ala mən nə poxa kecdim,yalvar yaxar xeyri yoxduyeee qız mıxın diriyib ki,olmaz biz dostuq.mənə bax hələ qıza qayıtdım ki,maş sən başa düşmədineee mən elə dost kimi istirəmdəəə qız qayıdır ki,o nətər olan şeydi? Nəsə yenə vermədi dedim baxarıq indi,sən sən ol məndə mən .pxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Nəsə dedim həə düz deyirsən biz düz eləmiriy,olmaz dostuq,düşdüm aşaqı iki dənə caxır aldım gəldim bunu təzədən piyan elədim qız başdadı yenə əlin saldı işə məqsədimə catdım ürəyimdə dedim öl indi sənə kim demişdi ora burama əl at
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (26.11.2014 / 02:34)
Siz yazın məndə yazacam
Frin  Frin [Off] (26.11.2014 / 03:00)
Hec yoxduda mende veziyyetden cixmaq ne var onu odu day yalan uydurub qosub duzelde bilmirem
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (26.11.2014 / 03:23)
Frin (26.11.2014/03:00)
Hec yoxduda mende veziyyetden cixmaq ne var onu odu day yalan uydurub qosub duzelde bilmirem
Onda nəyə yazırsan bura?
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (26.11.2014 / 05:31)
Günlərin bir günüdü,qıznan tanış olmuşam qız dedi gəl duraka oynuyaq,dedim gəl oynuyaq amma bir şərtnən uduzan soyunacaq yavaş yavaş,dedi yaxşı,hec oynuya bilmirəme yalannan,nəsə qız başa sala sala,bir oyun uddu məni,futbolkanı cıxartdım,sora bidənədə uddu,maykanı cıxartdım,bidənədə uddu,şortiki cıxartdı,bidənədə uddu corablarımı cıxartdım,indi bidənə tumuş qalıb əynimdə,qız belə deyire Ramin kartdarıvı ac görüm nəyin var Udmuyum
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (26.11.2014 / 05:41)
Nəisə bir gün qıza əsəbləşmişəm,küsmüşəm qızdan,qız deyir Kotiiiiik deyirəm nə var? Deyir gəl barışaqdaa.deyirəm idi na fiq (naz eliyirəm qıza) nəsə qız qayıtdı ki,neyniyim barışasan mənnən?nəsə biraz öpdü elədi yumuşaldım ,dedim barışaq bir şərtlə dedi nədi o elə? Dedim mahnı qoşacam sən mənə tərcümə eliyəcəysən yaxşı?qız deyir bilmirəm axı sizin dili Dedim təxmini elə eybi yox Nəisə qoşmuşam Üzeyirin-Onu hamıya qısqanıram mahnısını deyirəm nə oxuyur o? Qız qayıdır ki,deyir sevirəm onu,o mənim həyatımdı, nə bilim onu cox sevirəm ala məndə can qalaaaaaar
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (26.11.2014 / 05:43)
Yoxee elə qəşəydə fikirləşirdi,sözdəri
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (26.11.2014 / 05:44)
Amma bəzi sözdərin düz tapmışdı .
~~~Ahu~~~  ~~~Ahu~~~ [Off] (30.11.2014 / 18:28)
Yadıma gəlmir/
Наверх  Cemi mesajlar: 576

<< 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 58 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4276 / 1600