Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
o qeder guldumm mene didi seni oldurerem kimese daniwsan
deyiş. MoyParenProstoAngeL (02.03 /02:52) [1]
MoyParenProstoAngeL (02.03.2015/02:50)
Bir dayim oglu var 17yawda siqaret cekendi atasi buni iki defe tutub kaznit elemiiwdi ki bu cekmesin.xeyri yox idi.vobwem bidefe dayi gildeyem heyetde oturmuwug.dayi ogluda mene dediki gozde ol bax pa

.
xiyax dənizdə batıb suyun altına Guya Su altı üzür kişinin oglu
ala nəysə Suyun altındada görsənmir axı
Gedib Qızın Popuna dəyər bu xiyar ala bir şüvənniy düşdü bizdə uşaqqq Düşüblər dalımıza Əri qardaşı Ala Tumuşnan trasda nətər qacırıq indi biz
Camaatda nətər gülür 
Öldürürdüy ograşı evdə
Ki xiya Sənə su altı üzən poxsaaan 
Ardını oxu >>
MoyParenProstoAngeL (02.03.2015/03:26)Özüm ölüm mən sizə baxanda adamimişəm ki
Bidenede xalam oglu var hemiwe bacisinla meni prikola tutur.cox vaxta eseblewdirir..nesye bidefe xalam qizinin sumkasina qurbaga atdi oda sumkani acanda gorub qorxmuwdu.nesye eseblewdik xalam qizi ded

.lol

Dostlarımnan Dediy Gəlin məzələnəy biraz Əvvəl Astanovka zad yoxidi Durmuşuq yolun qıraqında indi
Marşurutka görrüy gəlir öpşüb görüşürüy Marşrutka saxliyır özü Yolu kecirəm o tərəfə
şofer tərs tərs baxııır sürür gedir Ala day can qalaaaar bizdə düz 3 saaat
Məzələnmişiy elə
...
.MoyParenProstoAngeL (02.03.2015/03:35)Mən gecə klubunda axran işdiyirəm dünən yox o biri gün İkidənə qəşəy qız durub Klubun qabaqında Dedim özüm ölüm Tanış olacam bularnan yaxınlaşdım Nəysə qız deyir Tanış olmuruq Ala tanış olmuruq nədi Məndə eşşəy şeyəm dirəşmişəm qız deyir Cavan oglan tanış olmuruqdaaa a adam gözdüyürüy məndə kişi kişi Mənə nolub zad mən kimnən əskiyəm anamın canı Bidə onda gördüm İnvader gəldi diyandı Qızdarı götürdü getdilər maşının 10 million Rubley qiyməti var
_K_O_T_İ_K_, Bizimkiler delixanadii

Dedim kotik ged qurban kəs düşüb meydivi atmadılar orda sənin 

MoyParenProstoAngeL (02.03.2015/03:35)Birində Qızlar Manastıra gedirdilər Novqorod tərəfə bularda Müqəddəs yer sayılır ....qız mənə dedi Kotik gəl səndə gedəy getdim bularnan yolda Kafedə saxladı yemək yeməyə..
_K_O_T_İ_K_, Bizimkiler delixanadii
edim Gedim tualetə Dəyim Ala
caşıb girmişəm qızdarın tualetinə indi bir hayküy düşdü 

deyirəm xanımlar bagışlayın nəsə bura cəkdi məni hec özümdə bilmirəm
Bir Gülməy düşdü orda 

.Sən hələ Ardına bax hammı şortikdə əlində pivə Caxır zad guya biz manastra gediriydə ora catan kimi bay
qızdar srazı dəyişdi paltarların
uzun yubka başdarın bagladılar guya günahdı....İndi mən bulara baxıram bir hır tutub məni Qoladılar məni manastırdan 

<< 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 58 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 617