Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
kiwi qonwu qadin getirmiwdi eve arvadida ne vovremya gelib eve buda qadini gizletmiwidi balkona iki saat soyugda qalmiwdi qardawim siqaret cekmeye cixanda gordu)))xaiw elediki size kecim eve getmek isteyirem
.yaxiwi ikici mertebe idiMoyParenProstoAngeL (02.03.2015/03:53)Pxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Bizde bidefe qonwu kecmiwidie balkonnan bizekiwi qonwu qadin getirmiwdi eve arvadida ne vovremya gelib eve buda qadini gizletmiwidi balkona iki saat soyugda qalmiwdi qardawim siqaret cekmeye cixan

...kecər o biri otaqa şkafı acar indi bu deyir görrəm zajıqalkanı yandırır mən üfürrəm sönür
bu yandırır mən üfürrəm 
deyir gördüm Dirəşib Bidənə Yumruq qoydum Burnuna qacdım 

Dost deyəndə daha dogrusu tanışdı Prosta coxdannan tanirıq ))))MoyParenProstoAngeL (02.03.2015/03:56)Hədəəə elə hədiyyəyə məndə sevinərdim
_K_O_T_İ_K_, Qardawim ele sevinmiwdiki

NoreN (02.03.2015/17:50))))))))))
MoyParenProstoAngeL, Axaxaxa )))) xeyli guldum sen ve Kotik))) saq olune ne qadar guldum.. O pratez ve ruhlar ela idi ))))))))
NoreN (02.03.2015/17:50)Ardı olacaq hələ...Yuxudan indi durmuşam ))))))key kimiyəm))))saolsunlar axşamnan acınnan öldürüllər məni )))))
MoyParenProstoAngeL, Axaxaxa )))) xeyli guldum sen ve Kotik))) saq olune ne qadar guldum.. O pratez ve ruhlar ela idi ))))))))
Bibim gil Gediblər bibim Ogluna Elciliyə,
Bibim Başdiyıbeeeee Qız sizdən Oglan bizdən Nəbilim Gül sizdən Zibil bizdən
Arvad istiyib birazda qabaqa gedə Orda uje yandırıb....Atalar məsəli var ev sözzsüz qəbir əzabsız olmaz bibim onu tərsnə deyib Caşıb 

Qayıdıb ki,Ev Əzabsız gor sözsüz olmaz
.
.bibim oglu deyir arvad Biaaaabır elədi bizi qoydu ora
.
.
..loo..
<< 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 58 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 807