Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Dobriy_Krasavec (27.12.2014/21:08)Niye
~~~Ahu~~~, sen day bezdirdunde meni)
Dobriy_Krasavec (28.12.2014/00:35)Ne vaxt girmişəm ? Screen et baxım ele...
~~~Ahu~~~, nece yeni niye hefte sekkiznen doqquz profildesen. ne isteyirsen a bala?))
Dobriy_Krasavec (28.12.2014/00:39)Vaxt aşırı? ) ayda ilde baxıram profillere tez tez baxmağı xoşlamıram
~~~Ahu~~~, screen neter eliyirler bilmirem.. ewi iwim gucum qutarib screen eliyecem neyse dediyim oduki sozun varsa denen yadaki profile vaxt awiri girib qicik yaratma)

Dobriy_Krasavec (28.12.2014/00:44)Bir düşün tez tez niye baxım ki ? Ola biler elim deyir senin nikine bilmeden forumda olanda,,, Yox eger deyirsənsə tez tez baxırdın ki sene nese yazım, ,,, bes onda niye men msj qebulun bağlayırdım ki , yadaki özüm yazardım da ele...neyse söhbət çox uzandı .. çalışaram senin nikinden uzaq olum ..
~~~Ahu~~~, evveller tez tez baxirdun msj qutunda baglidi sozumu deye bilmirdim)
~~~Ahu~~~ (28.12.2014/00:47)ne bilim yeqin nese oyrenmey istiyirsende) ne oldu ele elin menim nikime deydi?))) ne bilim niye baglamisanki? day niye eseblewirsenki?)
Bir düşün tez tez niye baxım ki ? Ola biler elim deyir senin nikine bilmeden forumda olanda,,, Yox eger deyirsənsə tez tez baxırdın ki sene nese yazım, ,,, bes onda niye men msj qebulun bağlayırdım ki
Dobriy_Krasavec (28.12.2014/00:52)Təkcə senin nikine girmirem (bilmədən) sen ne çox sual verirsen ?) Əsəbləşmədim men qayet sakinim)
ne bilim yeqin nese oyrenmey istiyirsende) ne oldu ele elin menim nikime deydi?))) ne bilim niye baglamisanki? day niye eseblewirsenki?)
<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 20 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 164