Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
SiSeRoN (05.12.2015/01:12)Senin şerhlerinden sora öz özüme gülmekden evdekiler mene Zay mehsul kimi baxır :)))
Uwaq atasina deyirki ata olar sikinnen oynayim?)) atasi neqr olur)))) atasida deyirki oyna amma chox uzaga getme)))
Black_Attack (05.12.2015/01:13)Blak sən öl vurmuram amma cavabı bilmirdim.Faizə hesablıyanda görmürsənki düz gəlmir??
Гурд, ona gore artistik.elemexe cavabi bisense denenki.cavab bududa.
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Heci_candiYAVER (05.12.2015/01:13)Yene sene baxirlar meni unumiyyetle mehkemeye verib ogulliqdan chixartmaq isteyirler)))
Senin şerhlerinden sora öz özüme gülmekden evdekiler mene Zay mehsul kimi baxır :)))
Black_Attack (05.12.2015/01:16)Görsənki Demountun cavabını təsdiqliyə bilmədim cavabı bilmirdim.Amma sənin verdiyin nisbəti hesablıyanda say dəyişir bunu özün mənnən yaxşı görürsən.Amma Həcinin hesabladığı nisbət üsulu düz gəlir və düzfüdə
Гурд, hesablamadimda menede xosh olmiyan odiki sen.wger bilmirsense niye deyirsen.sefdi? eger deyirsemse sefdi bu zibili.subur eleki.sefdide
SiSeRoN (05.12.2015/01:18)Uşaq vaxtı yene hökumet uşaq pulu verirdi Onun hesabına evden bir xoş üz görürdüy. İndi her an Çöle çıxıb qapını daldan qayırmaq riskimiz var. Onçün de
Yene sene baxirlar meni unumiyyetle mehkemeye verib ogulliqdan chixartmaq isteyirler)))
-a gede
-ay can dede başıva dönüm Ne gözel çağırırsan ee
-sürük get mene siqaret al
-baş üste dede Bu saat burnumun suyu süzüle süzüle bu şaxtada gedecem dükana Teki sen siqaretsiz qalma
Heci_candiYAVER (05.12.2015/01:17)Hədə poşdi elə bir şeydi.Torbaqarışıq verirsən vəssalam)
Гурд, Düz yazdım Torba meselesin???
<< 1 ... 262 263 [264] 265 266 ... 1114 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (257)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2032 / 931

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.