Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Razboynick (08O piwik Duwur.2016/01:33)
? ))
Plekenlerin Istiqametine Baxsaq Wimal terefi piwiyin ayaqinin Altinda Olduqun goreriy Kantin qiraqi Gorsenir bize.
~_DemounT_~ (08Olarda bawdiyib bir birin qirmaqa )2016/03:21)
Deyib en gozeluz oldursun meni, qirgin dushub da)
~_DemounT_~ (08Hemen o oglan meniydim heckime deme )2016/03:21)
Deyib en gozeluz oldursun meni, qirgin dushub da)
~Aykam~ (08Deqiq cavab bilmirem Ancaq mence kiwi artiq nese gunah etmiwdiki onu oturub weytan.yada gunaha gedirmiw.2016/03:49)
Biri cume gunu gedir mescide namaz qilmaga. Şeytan bunu yixir iki defe ust başi palciq olur gedir deyişir her defe ucuncude bir işiq bunun başinin uste yanir sag salamat gedir mescide. İşiq tutan şeyt
~Aykam~ (08Indi day Qusulsuz olub ya nesiz olub bilmirem.2016/03:49)
Biri cume gunu gedir mescide namaz qilmaga. Şeytan bunu yixir iki defe ust başi palciq olur gedir deyişir her defe ucuncude bir işiq bunun başinin uste yanir sag salamat gedir mescide. İşiq tutan şeyt
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
~Aykam~ (08Iwi yandirirki ay kor ayagivin.altina.bax.seni.yixan2016/03:49)
dorem)))~Aykam~ (08Birci defe yixilanda, getdin destmazini tezelendin, erinmedim.Allah teala senin gunahlarini bagishladi.Ikicni defe yixilanda, yene erinmedin, destamazini deyishinde , Allah senin ata-atanin, yaxinlarinin gunahlarini bagishladi.Uchuncuye yol vermeyib, ayaginin altina ishiq tutdumki, bu defede gedeceyini bildim.Yoxsa Allah yashadigin yerlerinin gunahini bagishliyar.2016/03:49)
~Aykam~ (08Yəqin şeytan çox da şey elemeyib2016/03:49)
Yss (08Bu boyda Cavab Olar )2016/06:46)
Birci defe yixilanda, getdin destmazini tezelendin, erinmedim.Allah teala senin gunahlarini bagishladi.Ikicni defe yixilanda, yene erinmedin, destamazini deyishinde , Allah senin ata-atanin, yaxinlari
Yss (08Cavab sualin ozunden uzunduye )2016/06:46)
Birci defe yixilanda, getdin destmazini tezelendin, erinmedim.Allah teala senin gunahlarini bagishladi.Ikicni defe yixilanda, yene erinmedin, destamazini deyishinde , Allah senin ata-atanin, yaxinlari
<< 1 ... 487 488 [489] 490 491 ... 1114 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (257)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1079 / 824

2016/01:33)
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.