Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
R*A*G*I*N (16.09.2017/16:39)
onlar dalsa bizde tamasa))dukandan cipsiden koladan ne var at bura))
ölme seni..smaylikide yoxdu atim))) Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
NeFesiM__oL (16.09.2017/16:38)gulme qonsuna geler başhina))bize ayirmaq duser.
Dash dasha qırnaq dasha onlar savasha biz tamasha deyeceydim ancaq lazım deyil mehriban olun)))
Bir kishinin namusu Sözleridir. Onlar da yalansa, o kishi namussuzun önde GeDenidir.! |
***bebish*** (16.09.2017/16:39)men talpa yigsam gotun bawin qalmiyacagee onda ozun oz agzinla tesdiq edessen.ne pox olduguvu...bebe
Aaxaxaxa canik soyuw soyursen? abirli qizsane sen, soyme.Azz si k xestesi qexbuw, adimi cekib soyuleceyini bile bile sen dorsen?ne uzu weyinden qirmizi qexbuwase.Az elcekdeee, elcek. Dedim agzina iwey
senin soyuwun catmirki .. )))
agziva istediyin qeder al..
nafiqay podalwe
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
**DeLi__BaL** (16.09.2017/16:42)Menden heç eskik olmur üreyimm özün bilirsende))
gulme qonsuna geler başhina))bize ayirmaq duser.
Bir kishinin namusu Sözleridir. Onlar da yalansa, o kishi namussuzun önde GeDenidir.! |
Fuu cuwka...

Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
Azerinka-SS (16.09.2017/16:42)Obaaa blatnaya.
men talpa yigsam gotun bawin qalmiyacagee onda ozun oz agzinla tesdiq edessen.ne pox olduguvu...bebe senin soyuwun catmirki .. )))agziva istediyin qeder al.. nafiqay podalwe

Heri seni vehwi.
<< 1 ... 760 761 [762] 763 764 ... 1114 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (257)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 767

Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox