💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
[Conkisde_Paradice] (18And icmək?2017/17:47)
.....deyesen bawuzu agritdim) cvb AND idi.
[Conkisde_Paradice] (19Ə valla indi hammı and icir2017/02:14)
Black_Attack, ....he, and icmek

[Conkisde_Paradice] (19Bu and icmek meselesin azi 200 defe fikirlewdim uygunluq tapmadim deye yazmamiwdim )2017/02:14)
Black_Attack, ....he, and icmek
_K_O_T_İ_K_ (19....valla eslinde bu suali internetden tapmiwdim, Bilesuvarin liseyi var, M.Ibrahimov adina belke ewidersen, oranin wagirdleri ile muzakire eledik, Konkret cvb tapmaq cetin oldu, tek uyğun and oldu2017/02:17)
Bu and icmek meselesin azi 200 defe fikirlewdim uygunluq tapmadim deye yazmamiwdim )
Black_Attack (19....yeqin bu sualda köhne kiwilerden gedir söhbet2017/02:15)
Ə valla indi hammı and icirKişili qadınlı

[Conkisde_Paradice] (19Orda yemey sohbetide var axi.2017/02:23)
....valla eslinde bu suali internetden tapmiwdim, Bilesuvarin liseyi var, M.Ibrahimov adina belke ewidersen, oranin wagirdleri ile muzakire eledik, Konkret cvb tapmaq cetin oldu, tek uyğun and oldu
_K_O_T_İ_K_ (19.....bu acar söz de ola biler de, andi yerine yetirmemek, kobud desek qabaginnan yemek kimi cixir da o menada hardasa2017/02:28)
Orda yemey sohbetide var axi.Icende halaldi yeyende haram.Andi yemey olmur
[Conkisde_Paradice] (16Sual bu idi burda yeyib içhmek söhbeti var andın bura ne adiyyatı ? Ve kişiler retqi halda istifade edir yeni bir menası yoxdu eyer cavab andddısa andı qadında kishide deyir2017/17:20)
.....içilende haladı, yeyilende haramdı. Kişiler retki hallarda, qadınlar her gün istifade edir. Bu ne ola biler? Fikirleşin
NeFesiM__oL (19.....Bes sizce nedi cvb? Anddan daha yaxin cvb.niz var?2017/03:30)
Sual bu idi burda yeyib içhmek söhbeti var andın bura ne adiyyatı ? Ve kişiler retqi halda istifade edir yeni bir menası yoxdu eyer cavab andddısa andı qadında kishide deyir