Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Black_Attack (12.04.2018/23:18)Duzdu. Bilswydim yazmazdim. Tez tapdin
Bir gün ev bir gün cöl?)))
Black_Attack (12.04.2018/23:20)Təmbəlsəndə
Əzyət yazmağa cəkirəme )

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
A_M_I_G_O (12.04.2018/23:21))))))ay eti
Duzdu. Bilswydim yazmazdim. Tez tapdin
1.qadin Tualetidi ora Kiwi girib diqqet cekmez Adam qetl etmekle.
2.Qadinin cantasinin agzi aciqdi wekilde demek Sumkadan nese goturulub Bu Elave bicaqda ola biler (Biz Wekile Kamera kimi yanawaq)
3.Ve En esas Sebeb Wekilden gorsendiyi kimi tualetde qapidi Qapidan sagda Divardi Duz Guzgudu Solda ise Tualet Qadin Arxasi Divara teref yixilib yere Bu ise o demekdir ki,Zerbeni vuran wexs Tualete girib cixib qapiya teref gelende Endirib zerbeni.qadin arxasi divara teref yixilib yeni zerbe aninda uzu tualete teref olub.Yeni qadin olub tualete giren cunki Onun yanindan kecib ilk once Tualete gedib qiz Olen qadin onu gorub.
5.zerbe endiren wexs Boyca Olen qadinla eyni olub texmini ve ya Biraz balaca olub cunki zerbe duz sine urey Nahiyesinnen duz istiqametde yetirilib.
_K_O_T_İ_K_ (12.04.2018/23:29)Qəşəng izahınçün
O qatille bagli olan Sualin cavabi mence bawi bagli qiz oldurub Tualetdeki qizi.Ehtimal.1.qadin Tualetidi ora Kiwi girib diqqet cekmez Adam qetl etmekleQadinin cantasinin agzi aciqdi wekilde demek

Last_spring (12.04.2018/23:33)Polis Akademiyasindan Imtina edibe bu oglan :-/
Qəşəng izahınçün
Indiye uje Palkovnik zad idim )
Sade insanin mentiqinin tapacaqi wey deyil o.orda Professional Kurs biliyi lazimdi tapmaqa o suali.

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
<< 1 ... 922 923 [924] 925 926 ... 1114 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (257)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1121 / 322

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Qadinin cantasinin agzi aciqdi wekilde demek