💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

Rehmettiyin_Nevesi (18.11.2014/01:31)Birincisi ker kesen ozune cavabdehdi.
Deyrem etaga ele danisirsiz ki ele bil bawqa dunyanin adamisiz. Deyecem yene ban vereceksiz ama deyecem.Bax kimse o qeder namussuz bir oglan deyik ki durub kiminse namuslu qizina soz atsin. Aye siz da

cox_sarsildim (18.11.2014/07:55)Menle danisanda ve ya sitat getirinde birincisi ikincisi kimi sadalama
Birincisi ker kesen ozune cavabdehdi. Ikinciside. Birdefe metroda derse gedirdim. Bir agsaqqal dayi vardi esirdi e yazig. Yanimdada qizi. Qizi ele geyinmiwdi ki men qadinligimla ona baxmaga utndim. Ya

Rehmettiyin_Nevesi (18.11.2014/09:01)Birincisi sen idinde dedin ki yaxwi geyinsinler soz atmayaq)))..
Menle danisanda ve ya sitat getirinde birincisi ikincisi kimi sadalamaEwi orasi eledi eee Qiraxda bucaqda qeyrətten dem vuran tesbeh furladanlar da gormuwuk Bacisi evden derse catan kimi tualette palt
)
cox_sarsildim (18.11.2014/09:12)Menle danisanda ve ya sitat getirinde birincisi ve ya ikincisi deme
Birincisi sen idinde dedin ki yaxwi geyinsinler soz atmayaq)))..oglanlar hoemuwem e bacisi yaninda yubkasi hardan geyinib gedb. Ama bawqa yerde oturanda onun bunun qizin beyenmir ki aciq saciqdi ne bl

Rehmettiyin_Nevesi (18.11.2014/09:15)Allah seni guldursun.
Menle danisanda ve ya sitat getirinde birincisi ve ya ikincisi demeAyaq uste adam kimi duwduyun wekil varsa basini kes qalan yerleri at mms-nen (bir az tez olsun Yatiram bu gun cox iwim var cattirmali
)) get yat))))