Saytın Ən varlısı ol : Malena - 5 manat
Sayta Daxil Olun!
Rehmettiyin_Nevesi [Off] (18.11.2014 / 01:31) |
Bax kimse o qeder namussuz bir oglan deyik ki durub kiminse namuslu qizina soz atsin. Aye siz damdarrr salvari eyninize kecirdin Sinenizi gobeye qeder acin Evropeyski ev remont edirmiscesine sifətinize əlinizə keceni vurun Dırnağının it dirnagi kimi uzadib rengli runglu laklardan vurun Gelib bilyard oynayun Qelyan cekin Toylarda ozunu buraxın sora da deyin soz atmasınlar????
Imkaniniz varsa durun si....n burdan. Yalannan basib baglamaqizeyşin elemeyin.
Xana Pure_love _Charli kimi niklere aid deyil sözlərim. Onlar ureydiler (bezileri de var eee nikleri yaddan cixib)
cox_sarsildim [Off] (18.11.2014 / 07:55) |
Rehmettiyin_Nevesi (18.11.2014/01:31)Birincisi ker kesen ozune cavabdehdi.
Deyrem etaga ele danisirsiz ki ele bil bawqa dunyanin adamisiz. Deyecem yene ban vereceksiz ama deyecem.Bax kimse o qeder namussuz bir oglan deyik ki durub kiminse namuslu qizina soz atsin. Aye siz da
Ikinciside. Birdefe metroda derse gedirdim. Bir agsaqqal dayi vardi esirdi e yazig. Yanimdada qizi. Qizi ele geyinmiwdi ki men qadinligimla ona baxmaga utndim. Yaxa baw colde.etroya bir qadin mindi dar walvar geyinmiwdi qisa koftayla. Dayi bawdadi deyinmeye. Istedim deym ay dayi sen hele bir yanindakina bax sora bawqasina baxarsan. Hec kim ozndekini gormur ki
Rehmettiyin_Nevesi [Off] (18.11.2014 / 09:01) |
cox_sarsildim (18.11.2014/07:55)Menle danisanda ve ya sitat getirinde birincisi ikincisi kimi sadalama
Birincisi ker kesen ozune cavabdehdi. Ikinciside. Birdefe metroda derse gedirdim. Bir agsaqqal dayi vardi esirdi e yazig. Yanimdada qizi. Qizi ele geyinmiwdi ki men qadinligimla ona baxmaga utndim. Ya
Ewi orasi eledi eee Qiraxda bucaqda qeyrətten dem vuran tesbeh furladanlar da gormuwuk Bacisi evden derse catan kimi tualette paltarin deyiwib mini eleyir ve saire
Sadece menim sozum onadir ki Qeyretli ogul durub kiminse namusuna soz atmaz Ama qiz da da abir yaxsi seydir
cox_sarsildim [Off] (18.11.2014 / 09:12) |
Rehmettiyin_Nevesi (18.11.2014/09:01)Birincisi sen idinde dedin ki yaxwi geyinsinler soz atmayaq)))..
Menle danisanda ve ya sitat getirinde birincisi ikincisi kimi sadalamaEwi orasi eledi eee Qiraxda bucaqda qeyrətten dem vuran tesbeh furladanlar da gormuwuk Bacisi evden derse catan kimi tualette palt
oglanlar hoemuwem e bacisi yaninda yubkasi hardan geyinib gedb. Ama bawqa yerde oturanda onun bunun qizin beyenmir ki aciq saciqdi ne blm nedi.
Ikinciside ki can sagligi.)
Rehmettiyin_Nevesi [Off] (18.11.2014 / 09:15) |
cox_sarsildim (18.11.2014/09:12)Menle danisanda ve ya sitat getirinde birincisi ve ya ikincisi deme
Birincisi sen idinde dedin ki yaxwi geyinsinler soz atmayaq)))..oglanlar hoemuwem e bacisi yaninda yubkasi hardan geyinib gedb. Ama bawqa yerde oturanda onun bunun qizin beyenmir ki aciq saciqdi ne bl
Ayaq uste adam kimi duwduyun wekil varsa basini kes qalan yerleri at mms-nen (bir az tez olsun Yatiram bu gun cox iwim var cattirmaliyam)
Burda yalannan sms yazarsan ki Yoxx delisen bawin qacib atmiram wekil Ama eslinde atarsan
cox_sarsildim [Off] (18.11.2014 / 09:19) |
Rehmettiyin_Nevesi (18.11.2014/09:15)Allah seni guldursun.)) get yat))))
Menle danisanda ve ya sitat getirinde birincisi ve ya ikincisi demeAyaq uste adam kimi duwduyun wekil varsa basini kes qalan yerleri at mms-nen (bir az tez olsun Yatiram bu gun cox iwim var cattirmali
Black_Attack [Off] (18.11.2014 / 09:51) Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
)))))))))))))))))))))
Black_Attack [Off] (18.11.2014 / 09:52) Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
~qIsQaNc~qIz~ [Off] (18.11.2014 / 10:33) |
~qIsQaNc~qIz~ [Off] (18.11.2014 / 10:36) |
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 4124 / 1370