Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Goruram:
Goz boslugu va icindaki goz almasi....ony ehate edan kipriklar.....daxa sonea agli qisa buynuz qisa...quzehli qisa....damarli qisa bebek...billur...torlu qisa ....bebekdeki radikallar....sari leke qara leke ....torlu qisadan sonra alinan eksimi....
Men ßir qeriß insanam.Ne taxtIm var,Ne tacIm.Tut elimden ALLAHIM Tek Sana Möhtacım. |
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |

Men ßir qeriß insanam.Ne taxtIm var,Ne tacIm.Tut elimden ALLAHIM Tek Sana Möhtacım. |
DİN@R@***@@@ (10.09.2019/00:27)can ne olub? Ananmı?
Gozlerindeki yorqunluga qurban olum mene heyat verenim

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
__SoN_BaHaR__ (10.09.2019/00:33)He can birez narahatdi Allah orusun butun ata analarimizi Amin
can ne olub? Ananmı?
( Men ßir qeriß insanam.Ne taxtIm var,Ne tacIm.Tut elimden ALLAHIM Tek Sana Möhtacım. |
DİN@R@***@@@ (10.09.2019/00:39)Amin canim...yaxshı olar inşhAllah Allah kömeyi olsun...
He can birez narahatdi Allah orusun butun ata analarimizi Amin(

YoU arE sOmEoNE iN tHe wOrLd ,bUT fOr sOMeoNE yoU arE thE wOrLd.! |
.gif)
YoU arE sOmEoNE iN tHe wOrLd ,bUT fOr sOMeoNE yoU arE thE wOrLd.! |
_-_SeReNiTy_-_ (10.09.2019/00:55)yaxşhı..
O saat pis olmuyun her wey yaxwi olacaq

Nə qədər bilirsən bil, söylədiklərin qarşındakının anladığı qədərdir. |
<< 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 50 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 842

Men ßir qeriß insanam.Ne taxtIm var,Ne tacIm.Tut elimden ALLAHIM Tek Sana Möhtacım.