Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Black_Attack (27.11.2014/12:09)Anlasildi reis
senin fikrive gore dememishem ermeni
Nikim_budu) (27.11.2014/13:42)Sen fikir yazmamisan niye?
Anlasildi reis
@Manitou@ (27.11.2014/13:36))))))
Beledeki qizlardan kimlerki deyir bakirelik menim uchun onemli deyil getisin Ali qaqashimizin yanina tembolide ishden chixib bu aralar bosh bekardi, ishizliyin depresiyyasina qapilib hem Alinin depres
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
@Manitou@ (27.11.2014/13:36)bəli cox düzgün vurqulamısınızElşad məllim)
Beledeki qizlardan kimlerki deyir bakirelik menim uchun onemli deyil getisin Ali qaqashimizin yanina tembolide ishden chixib bu aralar bosh bekardi, ishizliyin depresiyyasina qapilib hem Alinin depres
. . . |
)) Bunlar olmadıqdan sonra bakireliyin ne menası var?Üzr isteyirem ifademe göre, intim heyatını başqa yollarda axtaran, küncde bucaqda min hoqqadan çıxan, ancaq "bakireliyini" qoruyub saxlayan o qeder ............. var ki.
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
__DeserT_RoSe__ (27.11.2014/15:49)yəni daldan)))
Bakirelik+namus+qeyret+terbiyye+exlaq=)) Bunlar olmadıqdan sonra bakireliyin ne menası var?Üzr isteyirem ifademe göre, intim heyatını başqa yollarda axtaran, küncde bucaqda min hoqqadan çıxan,
@Manitou@ (27.11.2014/09:21)Onu yazanların özdəri elə göt mötdü.normal insan o sözü yazmaz.bəzi qızlara elə povod lazımdı paylamaqa,müsəlmanın quduranı pis olur.
Postmodernchiliyin getirdiyi belalardan biride "qeyret namus iki qichin arasinda deyil" sozudur. Son zamanlar facebookda "bakirelik onemli deyil qeyret namus perdeyle olchulmur" bashligi altinda payla
ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
Onlayn Tanışlıq: 1019 / 263

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.