Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
. ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Ardarazli (17Indi kimsede bunu oxuyub deyirki ne danshire bu )2019/09:05)
Təsəvvür edin bir vasitə var və deyəkki adi bir dərmandı aptekdə açıq satılır elə də baha deyil bakirəliyi anlnda bərpa edir.Bu zaman sizcə bakirəliyi qorumaq nə dərəcədə əhəmiyyıtli olacaq?Və yaxud q
MeN AllAhDaN BaSqA HeCnEyI OlMaYaN QuL AllAhDaN BaSqA HeR SeYi OlAnLaRaYaZiQiM GeLiR |
Don t try to be different. Just be good. To be good is different enough... |
YuNuS İsHaQ (27.11.2014/09:06)Sagolda bir bu movzu eksik idi
Bakireliy sizce onemlidir?umumyetle bakireliy nedir?

Bella MaFia (01.08.2020/01:03)Men bele bawa duwdumki qiz evvel 10 nefere paylasin ondan sonra biri bunu sevse kechmishini varaqlamasin ve oldugu kimi qebul etsin.. duz fikirlewdim ele deyilmi??
Bedeni ewyalarla ,muxtelif weylerle muqayise elemek lazim deyil...bedendir bu...nece ki burun tukleri qoruyucu,temizleyici vasite kimi burnumuzdadir(bezileri onuda temizleyir) , elece de o...qoruyuc
Bella MaFia (01.08.2020/01:07)Bele sphbetleri chooooooox eahitmiwem)) ay yixilmiwam uwaqloqda ay ne bilim velosipedden yixildim)) tut agacindan yixilmiwam)) biri demeyibki ozumu saxlaya bilmeyib partdatmiwam
Taksi_V_Ray, Paylayanlardan daniwmadim...dedim axi insanin bawina her iw gele biler.hamini qinamamaq lazimdi buna gore .
Onlayn Tanışlıq: 1019 / 242

❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋
2019/09:05)