Saytın Ən varlısı ol : Kamal48 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
Rehmettiyin_Nevesi [Off] (13.12.2014 / 03:56) |
~~~Ahu~~~ (13.12.2014/03:53)Narahat olma guldurmek problem deyil (yadigarlarimi sene verecem - heleki hec ne sorusma)
Gülümsəmək qalacaq mənə )
~~~Ahu~~~ [Off] (13.12.2014 / 04:02) |
Rehmettiyin_Nevesi (13.12.2014/03:55)Neyse anlamırsan məni ..bilirsen ?men xəyanət etməyə gəlmişəm bura .meni sevə sevə çata girən sevdiyime xəyanət etmek üçün ,,, özümə xəyanət etmək üçün ,,,, və mən bezmişəm haqlı, düz çıxmaqdan ..ona görə geldim bura ki bəlkə mən də kimisə neyise vecime almayım .başqaları ilə danışıb tanış olum ama bura gələndən sonra mənə gələn mesajlari oxuyub özümdən iyrendim ..öz özümə dedim men ne vaxt bu qeder alçaldım ? Ne vaxt bu seviyyeye endim.ve mesaj qutumu bağladım .gözlədim 12 saat olsun heç olmasa forumda başimi qatım ..və mən indi burdayam vaxtı iken seviyyesizlik bildiyim bir işin içindəyəm
Qiz ucun cesaret bilirsen nedi? Atasi Huquq fakultesinde oxuyassan deyib diresende Yoxx men xarici dillerde oxuyacam demekdi Atasi dostumun cox terbiyyeli oglu var deye söhbəte baslayanda Agliyib men
Edalet@ [Off] (13.12.2014 / 04:09) Nəfsinə məğlub olmaq,Azadlıq deyil...! |
Rehmettiyin_Nevesi [Off] (13.12.2014 / 04:09) |
~~~Ahu~~~ (13.12.2014/04:02)Bawa duwdum :)) Gulurem cunki iki illik çatdan çıxdıqdan, yasanan once seyden sonra yene bura gelmeyimin sebebi senin səbəbindir...
Neyse anlamırsan məni ..bilirsen ?men xəyanət etməyə gəlmişəm bura .meni sevə sevə çata girən sevdiyime xəyanət etmek üçün ,,, özümə xəyanət etmək üçün ,,,, və mən bezmişəm haqlı, düz çıxmaqdan ..ona
Ama kim ne etti özünə etti Nifretime qarışmış intiqam menden sadece vaxt alir aparir. Burda meni basa dusen 3_4 neferdi onlarda ki Xosbext olmagi bacarmamis evli gelinler. Yani ozlerine bele xeyri olmayan insanlardi.
Neyse. Sevirsense Ciddisense Her seyine goz yumacaqsansa Qayit ona (ama bezi seyleri ozun bele unut Sohbet senin etdiklərindən gedir Yox eger gozunden dusubse Onda ureyin carttaq carttaq olsa da aralas ondan Cunki arada sevgi yoxdusa hormet falan çoxdan bitmis demekdir
~~~Ahu~~~ [Off] (13.12.2014 / 04:16) |
Rehmettiyin_Nevesi (13.12.2014/04:09)Onunla ayrılmışam 6 illik sevginin üstündən xətt çəkmişəm .onunla heç vaxt alie qurmaram .bu günümü yox geleceyimi fikirləşirəm .sadece o mene deyir seni heç kimə vermerem ..Mən də bunun üçün çata falan giriremki gözündən düşüm onun ..
Bawa duwdum :)) Gulurem cunki iki illik çatdan çıxdıqdan, yasanan once seyden sonra yene bura gelmeyimin sebebi senin səbəbindir... Ama kim ne etti özünə etti Nifretime qarışmış intiqam menden sadec
Rehmettiyin_Nevesi [Off] (13.12.2014 / 04:19) |
~~~Ahu~~~ (13.12.2014/04:15)Ayeeee taxtabas kimi kimin gozunnen salacaqsan? Bir adivi iki eliyeceksen de!!! Istese elinden tutar buraxmaz ne de xeyanet etməz. Demeli istemir ve istemirse "men cata girirem" desen ona fso "fahise" damgan hazirdi!!!
Onunla ayrılmışam 6 illik sevginin üstündən xətt çəkmişəm .onunla heç vaxt alie qurmaram .bu günümü yox geleceyimi fikirləşirəm .sadece o mene deyir seni heç kimə vermerem ..Mən də bunun üçün çata fal
Adam deyilsen bala? Dilin agzin yoxdu? Ya geleceyinnen bezmisen??? Siz qizlar bele bambili bambili danisanda tepenizi ezmek isteyirem.
Ahu gel inboxa uje aciq danisim Bele qiriq qiriq uje esebdi butun
~~~Ahu~~~ [Off] (13.12.2014 / 04:24) |
Rehmettiyin_Nevesi (13.12.2014/04:19)Meni istemir hə? Heyatimda ondan başka oğlan olmadığını bilə bilə ? Məni 5 ilden sonra əldə etdiyini bile bile? Nolsunki istemesin .budurda sevgi ? Neyse yadıma düşdükcə əsəbləşirəm gecen xeyre
Ayeeee taxtabas kimi kimin gozunnen salacaqsan? Bir adivi iki eliyeceksen de!!! Istese elinden tutar buraxmaz ne de xeyanet etməz. Demeli istemir ve istemirse "men cata girirem" desen ona fso "fahise"
Rehmettiyin_Nevesi [Off] (13.12.2014 / 04:25) |
~~~Ahu~~~ (13.12.2014/04:24)Kofe var evde?
Meni istemir hə? Heyatimda ondan başka oğlan olmadığını bilə bilə ? Məni 5 ilden sonra əldə etdiyini bile bile? Nolsunki istemesin .budurda sevgi ? Neyse yadıma düşdükcə əsəbləşirəm gecen xeyre
~~~Ahu~~~ [Off] (13.12.2014 / 04:26) |
Rehmettiyin_Nevesi (13.12.2014/04:25)Helelik
Kofe var evde?
Rehmettiyin_Nevesi [Off] (13.12.2014 / 04:27) |
~~~Ahu~~~ (13.12.2014/04:26)Sadece gicdik eleme Agilli ol (neyi nəzərdə tuttugumu bilirsen)
Helelik
Gecen xeyire Sirin yuxular
<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 23 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 3404 / 1523