close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Heyatınızda yanında tam serbest ola bileceyiniz biri var? | _KETRIN~ZETA~CONS_ [Off] (17.12.2010 / 22:37)
|
Heyatinizda olan insanlarin ichinde (ferqi yoxdur,ata-ana,dost-taniw,qohum-eqraba,sevgili) varmi ele biriki siz mehz hemin wexsin yaninda ozunuzu tam serbest hiss edir,qaygisiz ve shiltaq olursunuz?ve eger varsa bu saydiqlarimin arasinda ele biri hemin wexsin mumkunse kimliyini bildirin.yoxdi...
menede qeydime qalan biri lazimdi ele..
esl menim movzumdu:) | AYAN__ [Off] (17.12.2010 / 23:30)
|
men ele haminin yaninda serbestem. | *__*MeLeKLeR__KoRuSuN*__* [Off] (17.12.2010 / 23:44)
|
Aha varFerqi yoxdu kimin yaninda oldum olmadim! Caliwiram ciddi ve terbiyeli olum! Nede olsa her uwaq oz ailesinin guzgusudur | Nick_O [Off] (18.12.2010 / 00:59)
|
Hər yerdə çalışıram ki özümü mədəni aparım. | Senin_orxan [Off] (18.12.2010 / 18:03)
|
aha var bir insan...Adi da Ulker) | beautiful-Eyes [Off] (11.01.2011 / 21:01)
|
baxmayaraq ki yumor hissim gucludur,amma her ehatenin oz davraniw qaydasi var,mamaynan serbestemse elbetdeki cercive icerisinde,papamdan cox cekinirem ve ozumu ciddi apariram,dostlarnan tam ayri munasibetim var,deqiq desem konkret ele bir insan yoxdur ki hansinin yaninda men tam serbest oluram,belkede bu menim boyuduyum seherde,aldigim terbiyeden ireli gelir...bir insanla tam serbest olmaq ucun ilk once o insana qarwi sende tam doveriya olsun,menim heyat lugetimde doveriya sozu yoxdur.var padruqalarim sevda gunay | *~Strawberry~* [Off] (04.07.2011 / 09:54)
|
Dostlarmin yaninda Cemi mesajlar: 242
[1] 2 3 ... 25 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4359 / 971