Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
EVAMELISSA (16.07.2016/11:26)Pecenye edecem. Qekulesi kofemolkadan kecirmiwem un kimi. O gun sen yazmiwdine ona oxwar. Bax onnan biworecem. Weklin ataram. Ok
Inci-cicek, Onda hadi iş başina. Bu gun hazirla.Ohdesinden geleceyine inaniram. Tenbelleşme I
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
Inci-cicek (16.07.2016/06:30)Az deli bu ən asanıdıye nə hengamə .bundan çətinleri vare )))
Az yeri ged aglin ozuve gedmesin men bu hengameni ede bilmerem. Tembel weyem asan bi wey...
Tembel olma

DİN@R@***@@@ (16.07.2016/11:31)Boyy bilmirsen tembelem. Hem depresyona girmiwem dunennen dedim de sene xemir oldu keksim
Az deli bu ən asanıdıye nə hengamə .bundan çətinleri vare )))Tembel olma

Elave edilmiş fayıl: (1073.95 kb.)
Yüklenib: 561 defe.
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
Inci-cicek (16.07.2016/11:33)Buduki xemir olan?))
Boyy bilmirsen tembelem. Hem depresyona girmiwem dunennen dedim de sene xemir oldu keksim
Qeşəng görünür axı köpübdü))
DİN@R@***@@@ (16.07.2016/11:36)Bilirsen ne hundurlujde omuwdu dehwettt. Sonra fissss yatdi
Buduki xemir olan?))Qeşəng görünür axı köpübdü))
(( kesdimki ici xemir. Qiraginnan yidim ele dadliydi rehmettdiy 
Inci-cicek (16.07.2016/11:37)Xaxa deıiseneee az sen mən deyen resepti et qeşəy alıncey))
Bilirsen ne hundurlujde omuwdu dehwettt. Sonra fissss yatdi(( kesdimki ici xemir. Qiraginnan yidim ele dadliydi rehmettdiy
Uzun gulsun. Kab tozu artiq vurmusan ona gore. miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Inci-cicek (16.07.2016/11:37)Şirniyyata olan hevesim öldü, )
Bilirsen ne hundurlujde omuwdu dehwettt. Sonra fissss yatdi(( kesdimki ici xemir. Qiraginnan yidim ele dadliydi rehmettdiy
<< 1 ... 179 180 [181] 182 183 ... 387 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (410)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1096 / 2189

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!