Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
Allah~Tekdi (17.07.2016/15:32)Gerey evde hec kim olmayanda piwirim)))) alinmasa biabir olmayim))))
aradaSIRADA, He iri kundeni yayiram stakanla kesirem iç içe qoyub ruletkimi burub ortadan kesirem gul alunir)
ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!! |
aaa men iki defe gizlin biwirdim alindi indi awkarda biwirirem alinacaq deqiq
)) ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
Allah~Tekdi (17.07.2016/15:38)))))))) menim elimden bele iwler gelmire kuxnada ne qeder qab var yer zad hamisi un olacaq biwirdiyimde yapiwir listin ortasina yada yanir))) bir para geceye kimi ev temizleyirem
aradaSIRADA,aaa men iki defe gizlin biwirdim alindi indi awkarda biwirirem alinacaq deqiq
))

ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!! |
deyiş. Allah~Tekdi (17.07 /14:45) [1]
Allah~Tekdi (17.07.2016/15:44)Biy az menden higgelisi yoxdu amma heyasuz deyilem elede
aradaSIRADA, Anam hemiwe deyirki kim hayasizdir higgedir se onun xemiri ela olur xemir iwlerini yaxwi bacarir. indi sende biraz higgeli olda))))onda alinacaq..
)) ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!! |
hec sesim gelir ?
)) Onunla elaqeli deyil mence hec)
deyiş. Allah~Tekdi (17.07 /14:50) [1]
Allah~Tekdi (17.07.2016/15:50)Yox senin sesin hec cixmir))))))) he mencede onluq deyil bacariqdan aslidi)
aradaSIRADA, Men lap sakitemehec sesim gelir ?
)) Onunla elaqeli deyil mence hec)
))<< 1 ... 182 183 [184] 185 186 ... 387 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (410)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1089 / 1069

ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ