Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
EVAMELISSA (23.09.2016/18:05)Gormedim axi. Evvelki sehifelerde?
Paylawdim.Sen dememişden
EVAMELISSA (23.09.2016/18:03)Miwardiki bu ))))))) menim agzi bele uzuuuun bicagim var diller onnan kesmey olar. Prob ederem. Sen diyesen professional tort biwirensen )))) levazimatdarin var
Menim biskivit kesenim var .Olmayanda bele biçaqla kesirdim.
Inci-cicek (23.09.2016/18:07)Professional deyilem.Ancaq haqlisan her bir wey varimdi.Elbettdeki olar biçaqla.Mende ele edirdim.Ancaq çorek bicaqi ile kesme didir
Miwardiki bu ))))))) menim agzi bele uzuuuun bicagim var diller onnan kesmey olar. Prob ederem. Sen diyesen professional tort biwirensen )))) levazimatdarin var
EVAMELISSA (23.09.2016/18:12)Yo weklin atarm. Indi qutusundadi axot yoxdu cixarmaga. Iwletmirem. Icinde cox wey var hec bilmirem ne neycundu. Nabordu. Picca dograyanda. Ok. Yordum seni
Professional deyilem.Ancaq haqlisan her bir wey varimdi.Elbettdeki olar biçaqla.Mende ele edirdim.Ancaq çorek bicaqi ile kesme didir
Inci-cicek (23.09.2016/18:13)Sen weklini atarsan hansini bilsem sene bawa salaram.Yormadin sadece biraz cetin gun olub menim ucun ondan kefim yoxdur.Inci sen wekli paylaw men sene yazaram.Biraz uzanim.Allah amaninda
Yo weklin atarm. Indi qutusundadi axot yoxdu cixarmaga. Iwletmirem. Icinde cox wey var hec bilmirem ne neycundu. Nabordu. Picca dograyanda. Ok. Yordum seni
Inci-cicek (23.09.2016/18:13)Inci senin ucun duzelttdim bunu .
Yo weklin atarm. Indi qutusundadi axot yoxdu cixarmaga. Iwletmirem. Icinde cox wey var hec bilmirem ne neycundu. Nabordu. Picca dograyanda. Ok. Yordum seni
Elave edilmiş fayıl: (2325.08 kb.)
Yüklenib: 563 defe.
Elave edilmiş fayıl: (4051.3 kb.)
Yüklenib: 561 defe.
EVAMELISSA (24.09.2016/18:20)Cox sag ol. Men de ele isteyirem biskvitim qewey cixsin. 23 anamin ad gunudu. Hem atam xesdedi ozu arzulayirki haminiz yigiwin bu ad gunune (((((((
Valideyinlerimin 25 illik evlenme ildonumune hazirladiğim tortum
Isteyirem qewey evvtortu biwirem. Bele maqazinnen almaga ne varki. Amma men yeyr bilmirem maqazin tortun.
Inci-cicek (24.09.2016/18:50)Sade bir tort hazirla.Ne komek lazimsa ederem.Mende day wokoladli ya meyveli edecem.
Cox sag ol. Men de ele isteyirem biskvitim qewey cixsin. 23 anamin ad gunudu. Hem atam xesdedi ozu arzulayirki haminiz yigiwin bu ad gunune (((((((Isteyirem qewey evvtortu biwirem. Bele maqazinnen alm
EVAMELISSA (24.09.2016/18:52)Men bezemeyi bacariram ressamligim var. Birce biskvit yaxwi cixsun. Papa da men kmi kapriznidi maqazin tortu yemit. Vopwe bir tike yicey ya yimicey. Ona gore ozum biwirmey isdirem. InwAllah. Bir ay var hele. O vaxda mewq eliyerem
Sade bir tort hazirla.Ne komek lazimsa ederem.Mende day wokoladli ya meyveli edecem.
<< 1 ... 218 219 [220] 221 222 ... 387 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (410)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1074 / 876