Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Inci-cicek (26.09.2016/18:38)Alinacaq inşallah
InwAllah gedim eve. Sabah da olmasa birsigunde zadda edicem. Yaxwi cixsa sene bol bol.teqekkurler. keks yaxwi alinmiwdi.
ediklerimi etsen.Birde yumurta ile pesoku aqarana qeder berkiyecek xemire oxwayacaq ele olana qeder çal.Sen tortunu biwir atan ucun o menim ucun dunyadi.Yaxwi alinacaq .Uqurlar.EVAMELINA (26.09.2016/18:40)He ad gune cox var. Ozu diliyle dedi ki haminizi burda gormey isdirem. Allahin iwidi ne olar ne olmaz ( men de didim.tort biwirecem. En bahali tort da ev tortunun yerin vermir. Bonn appetitden alinan tort da bele. Hem.o da kapriznidi isdirem ozum biworim. Mence o bawqa bi weydi oz elinnen cixma
Alinacaq inşallahediklerimi etsen.Birde yumurta ile pesoku aqarana qeder berkiyecek xemire oxwayacaq ele olana qeder çal.Sen tortunu biwir atan ucun o menim ucun dunyadi.Yaxwi alinacaq .Uqurlar.
SeVGi___YaGMuRu (26.09.2016/21:03)Hee gerek acmazdin
he Eva senin reseptlə.. ama men sobanın 2 dəfə acdim sebrim catmadi
ahada yaxşi olardi.Ancaq deyim ki ,ilk defeyede pis deyil .Gelen defe daha diqqetcil olarsan .Ellerine sağlik.SeVGi___YaGMuRu (26.09.2016/22:00)Bahhh. Sen ele weyleri qonaq gelmeyende biwir yoxsa dadin bilmiceysen ))))
çox saq ol.. uje 1 dilim qalib ondan))) bexten qonaglar gəldi))) hamsi yeyildi
SeVGi___YaGMuRu (26.09.2016/21:03)Townu menim kimi sebirsiz. )
he Eva senin reseptlə.. ama men sobanın 2 dəfə acdim sebrim catmadi
Elave edilmiş fayıl: (4026.94 kb.)
Yüklenib: 555 defe.
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
~Aykam~ (30.09.2016/15:18)Tarif ettttt
Salam qizlar ciyelemli şarlotta bişirin super dadi var)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
<< 1 ... 224 225 [226] 227 228 ... 387 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (410)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1071 / 1432

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...