canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

__♥♥ TORT BİŞİREK♥♥__ qizlar movzuya))))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (03.01.2016 / 02:01)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
MiLYoNDa1oQLaN (03.01.2016/01:59)
ayip olsun size
Sene olsun xeyanetkarlari bele elemek laximdidaa
_GeRuA_  _GeRuA_ [Off] (03.01.2016 / 02:01)
MiLYoNDa1oQLaN, Ozun xeyanet edirsen ozunde ayib olsun deyirsen he?)))))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (03.01.2016 / 02:01)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
_GeRuA_ (03.01.2016/02:00)
KoNCeNo, Day onu alanda olmaz cetin olsun.kim canindan bezer bele oglan alar damari bosdu pozuluff tecavuz olunub bizde foruma pis vezyetde buraxdig day bunu kim alar
Axaxaxax duzdu onu ancaq turkiyeye apara bilerler
_GeRuA_  _GeRuA_ [Off] (03.01.2016 / 02:02)
KoNCeNo, He turkler ele seye fikir vermirler alacaglar onu
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (03.01.2016 / 02:04)
_GeRuA_ (03.01.2016/02:02)
KoNCeNo, He turkler ele seye fikir vermirler alacaglar onu
Az almaq yox uje roza xalalarin yanina
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (03.01.2016 / 02:05)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
KoNCeNo (03.01.2016/02:01)
Sene olsun xeyanetkarlari bele elemek laximdidaa
Tutaqki men buna pul teklif elemisem meni alsin djüzdü?
Oda sonradan qebul eledi didi yaxsi krizisdi sen dollardan xeber ver mende seni alim
Sen bir neçe gün gelmeseydin Gerua meni
Pullari alip xerjdicey menide oo mesele
Bes bu dosluga xeyanet deil?
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (03.01.2016 / 02:07)
MiLYoNDa1oQLaN (03.01.2016/02:05)
Tutaqki men buna pul teklif elemisem meni alsin djüzdü? Oda sonradan qebul eledi didi yaxsi krizisdi sen dollardan xeber ver mende seni alimSen bir neçe gün gelmeseydin Gerua meni Pullari alip xerjd
Ikinizide yollayacaqdimda o dunyaya
_GeRuA_  _GeRuA_ [Off] (03.01.2016 / 02:09)
KoNCeNo, Biy he tutdum sohbeti Koncim bilirsen men instagram isledende bir qadin vardi tesadufen obsi sehifede gordum onda sehifesi acig idi adi Afet idi ama evveline deyesen Baki yazmisdi yoxsa nese deqiq bilmkrem.Koncim onun sehifesine baxdim sokdan beter oldum inan men bele basa dusdumki bu qadin ayda nece defe Turkiyeye gedir orda bascilari qadin var buda orda ad gun kecirmisdi butun qizlar birde bascilari yazmisdiki patronumuz.yeni qadin acig askar qiymet yazirdi.bizim millet ve turkler tokulusmusdu onun profiline.sehiller paylasirdi ele geyimlerdeki baxan kimi bilinirdi bu nedi.indi sen dedin o yadima dusdu.ama ona baxanda duzu pis oldumki bu qocalanda neyepneyecek tek qalacag uzune heckim baxmayacag ama onun kefi yerindeydi hec dunya alem vecine deyildi.sonrada sehifeisni bagldi cunki yazmisdiki sehifemin fake acilib.duzu yazigim gelir elelerine.
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (03.01.2016 / 02:10)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
KoNCeNo (03.01.2016/02:07)
Ikinizide yollayacaqdimda o dunyaya
Inan bir defe forumda bu qizla tek qaldim bir mövzuda mene piss piss baxirdi:(
Didim aqlinada getirme konçinin halaliyam.. Yenede profilime altdan yuxari baxdi tez mesaj qebulun baqladim özümü dehlize atdim yoxsa gözü dönmïsdï
_GeRuA_  _GeRuA_ [Off] (03.01.2016 / 02:10)
MiLYoNDa1oQLaN, Yoxe men ag gune cixmag istiyirem dedim dollarla aliram seni men demedimki Koncini burax mene gel atma menim ustume
Наверх  Cemi mesajlar: 3871

<< 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 388 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (410)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4067 / 1440