💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

_K_O_T_İ_K_ (16.07.2016/02:41)Sen sakit dur
Duz deyirde nedi duwmusuz onun ustune Gotdu bawdi qiz siqaret ceker?

FuLLiTo (16.07.2016/02:42)Oglanin Gotu aciqda geze biler Koyneksizde ola Biler indi qizdarda Lifciyin zadin cixarsin ki,bizde iw bilmiwiy kiwilernen beraber olmaliyiq?
amma götdü başlı oglan siqaret çəkər . )
_K_O_T_İ_K_ (16.07.2016/02:45)təbii ki fizioloji nöqteyi nəzərdən bərabərliyin olması mümkün deyil . əgər elə olsa onda gərək qadın tələb eləsin ki , uşaqın birin mən dogmuşam o birini də sən dogmalısan . Amma bunlar tamam başqa mövzulardı . Siqaret pis vərdişdir və hər iki cins üçün arzuolunan bir şey deyil , amma bunun əxlaqsızlıqla əlaqəsi yoxdur . Sadəcə pis vərdişdir .
Oglanin Gotu aciqda geze biler Koyneksizde ola Biler indi qizdarda Lifciyin zadin cixarsin ki,bizde iw bilmiwiy kiwilernen beraber olmaliyiq?Kiwiynen qadinin beraber olmaqi munkun deyil bizim qabirqam

FuLLiTo (16.07.2016/02:49)Dogmaq meselesine gelende deyirsen Dogmaq
təbii ki fizioloji nöqteyi nəzərdən bərabərliyin olması mümkün deyil . əgər elə olsa onda gərək qadın tələb eləsin ki , uşaqın birin mən dogmuşam o birini də sən dogmalısan . Amma bunlar tamam başqa m

FuLLiTo (16.07.2016/02:49)Senin bu fikrinde olan insanlar coxaldiqcan Boyulerimize ozumuze mentalitetimize menevi deyerlerimize olan Hormet enir.
təbii ki fizioloji nöqteyi nəzərdən bərabərliyin olması mümkün deyil . əgər elə olsa onda gərək qadın tələb eləsin ki , uşaqın birin mən dogmuşam o birini də sən dogmalısan . Amma bunlar tamam başqa m

_K_O_T_İ_K_ (16.07.2016/02:55)niyə qadın adı çəkiləndə mövzunu beldən aşagıya gətirirsiz maraqlıdır . Məsələnin sekslə zadla heç bir əlaqəsi yoxdur . Feminist zad da deyiləm heç . Karoçe 10-15 ildən sonra nə demək istədiyimi başa düşəcəksən . ))
Dogmaq meselesine gelende deyirsen Dogmaq Bu uje o demekdir ki,her kes oz iwiynen mewqul olmalidi.Var yazilmiw qanun Var yazilmamiw.Onda oglan sekse baxir qizda qowsun ki,mende sekse baxiram otursun q