Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi.. |
SoNoGga (06He oldu2018/23:47)
Yss, Biri olmasa diğeri olnazdı kulluğun anlamı kalmazdı, doğru.. konuyu dagıtmadan mühür konusuna gelelim.. o ayeti kelimeyi gönderdim size.. konumuz dışında..
Sarkazm* (06Niyetim tartışmak değil ki kardeşim.. bilmediğim konuyu öğrenmeye çalışıyorum..2018/23:53)
SoNoGga, ozelde konusuruz o zaman,burda dini mevzular sonra tartismayla bitiyor cogu zaman
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
SoNoGga (06Şeytan niə səcdə etmədi?2018/23:11)
Yss, Hangi ruh aleminden bahsediyosun? 40 bin alem var.. cennet ve cehrnnfmdd sadece insanlar, Allaha kulluk eden saddce insanlar mı var zannediyosun? Bakınız, alnınız ve burnunuz yere degmedikce nam
Dediyi bu idiki,sən onu torpaqdan, mənisə oddan yaratdın,mən ondan daha üstünəm.Şeytan torpağa səcdədən boyun qaçırdı. Sən bu gun alnini torpaga qoyanda şeytana buyrulani,onun etnədiyini edirsən
!=!DEVIL MAY CRY!=! (07Dünyada hz adem a.s kimse secde etmedi.. bu dünyada secdemiz Allah içindir.. peygamberde olsa bir insanın ona secde ettiğini duydun mu? Okudun mu?? Secdemiz atese topraga suya insaba degildşr.. beytullah’adır, Allah’adır.. bu dünyada bir sicme secde etmiş olsaydık, putperestlikten ne farkımız kalırdı?? ( sözüm yanlış anlaşılmasın) asla manen bir seye secde edemeyiz.. secdemiz Allah içindir..2018/01:07)
Şeytan niə səcdə etmədi?Dediyi bu idiki,sən onu torpaqdan, mənisə oddan yaratdın,mən ondan daha üstünəm.Şeytan torpağa səcdədən boyun qaçırdı. Sən bu gun alnini torpaga qoyanda şeytana buyrulani,onun
deyiş. SoNoGga (07.06 /00:37) [1]
SoNoGga (07Hucurat ayətini mənasını qavrama səviyyəsi müxtəlif ola bilər.Sənin , mənim digərlərinin düşümnəsi real görünmür. Quranda Namaz qılın buyurmuşdur. O ki qaldı möhür məsləsinə,onun əsası torpaqdı.Torpaqda pakedicidi. Mən də Hucaratı buna əsas yazdım.Başqa sözlə ifadə etsəm, torpaq , sonsuz aləmlərə aparan mövqeydi. Bu qədər2018/01:40)
Arkadaşlar bu konu üzerinde benimle tartışna maksatı olanlarınız var ise bu konudan çekilmek istiyorum.. kimseyle tartışma niyetim yok, sadece düşüncekerimle bu durumu mantıklı hale getirmeye çalışıyo
<< 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 24 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 750

Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi..
2018/23:47)