canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Terbiyesiz Qadınlar
_KETRIN~ZETA~CONS_  _KETRIN~ZETA~CONS_ [Off] (18.12.2010 / 23:24)
_Bryunet_, Raziyam dogrudur tamamile.
AYAN__  AYAN__ [Off] (19.12.2010 / 00:18)
_Bryunet_ (18.12.2010/22:22)
Fahişələr - bu bir tələbatdır. Başqa cür olsaydı kişilər küçələrdə əxlaqlı qadınların da üstünə atılardılar.
duzdu.
Galaktikus  Galaktikus [Off] (19.12.2010 / 01:34)
Deyesen ureyi aciqdilar )))) isteyende verirler neyi bunu artiq ozunuz mueyyenleshdirin ))))))
AYAN__  AYAN__ [Off] (19.12.2010 / 01:55)
Galaktikus (19.12.2010/00:34)
Deyesen ureyi aciqdilar )))) isteyende verirler neyi bunu artiq ozunuz mueyyenleshdirin ))))))
vawww
EBEDI-YUXU  EBEDI-YUXU [Off] (19.12.2010 / 04:13)
himm.,., bezen heyat buna mecbur edir...bezen mirta edirler..bezende ac gozlulukden...
American_life  American_life [Off] (19.12.2010 / 15:40)
bu movzu cox ureyimce oldu.men bakiya bu ilin sentyab ayinda donende inanin mene esebi olmuwdum, evden bayira cixmaq istemirdim,camaati bu cur gorende.bu vaxta qeder duzu icimde azda olsa insanlara hormet edirdim gedib gelennen sonra azerb nifret eledim hec kim incimesin mennen.men qaldigim olkede insanlarin nece mehriban,guleruz oldugunu gordum,bura gelende tam eksine nifret eledim.duzdu yaxwi insanlar var bizde amma azdi.wehere cixirsan ele bil taniwliq ucun bir yerdi tarqovu.obir qiz kecir hami conub baxir,ele bil hami taniw olmaga gelir wehere.kecen defe lap deli oldum qiz durub siqaret cekir kecen kecen qiza baxir soz atir.beyem siqaret cekmekle qiz terbiyyez olur,ya aciq geyinmekle?qiza baxirsan aciq yeri yoxdu sadece cox muasir geyinib kecenler baxacey ona.ne bilim men bu milleti bawa duwmurem.cox diyingenik,oz problemlerimizi hell etmek evezine ya onun bunun geyimini laga qoyaceyik ya da bow-bow kimlese mezelenib guleceyik.ancaq bow bow sohbetler.inandirim size amerikada 15 yaw...
Ardını oxu >>
American_life  American_life [Off] (19.12.2010 / 15:54)
here oune gore yawamalidi.aciq geynen qiza baxmaqnan guya getdin bir wey eledun.ozunuzu ele aparinki qoy qizlar size baxsinlar, siz qizlara yox))bu sozler ele indi bakiya gelib ag ketlerle qara kastum,yawwil qalustuq taxanlari diyirem.oglan ozune baxmalidi.mne po fik kimse menim imicime nece baxir.gelib uzume diyen yoxdu.men heyatimi bele yawayiram wukurler olsunki ne elave qiza ehtiyyacim var ne de neyese.burda ozumu kimese gostermeye ya taniwliga yox sadece oz fikrlerimi boluwmeye girmiwem.burda bezi qaqawlarin fikri cox xowuma geldi))halaldu size
Petek_  Petek_ [Off] (19.12.2010 / 19:34)
Bilmiyorum
ISRPLAZA  ISRPLAZA [Off] (20.12.2010 / 22:16)
_KETRIN~ZETA~CONS_, Bilirsiz hec bir qadin isteyerekden pis yola dusmurler.heyat ve basina geldiyi hadiseler buna mecbur edir.
_KETRIN~ZETA~CONS_  _KETRIN~ZETA~CONS_ [Off] (21.12.2010 / 02:15)
Bu lap yaratdiee
Наверх  Cemi mesajlar: 100

<< 1 [2] 3 4 ... 10 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3504 / 1505