canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

TaNIDMadiGiM NoMrE
Wingless~Angel  Wingless~Angel [Off] (12.03.2023 / 07:32)
Bilmiremki açmıram deye xeberim olmur)))
!=!DEVIL MAY CRY!=!  !=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (12.03.2023 / 07:34)
 ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋
Ac , uzur isteyib vaglayarlar , sen dediyini telefon teze cixanda edirdilrr )))) uje 700 il kecib ustunnen o hadiselerin
Wingless~Angel  Wingless~Angel [Off] (12.03.2023 / 07:38)
Komputer kursuna gedende bir qizda gelirdi hicabli qiz idi merifetlide qiz idi. Birgun mənə dediki nolar baci telefonunu mənə ver yeznemin bacimin nisanlisinin adgunudu tebrik mesaji yazim konturum yoxdu dedim qiz olsa neysede oglana yazassan incime olmaz. Dedi vallah ele insan deyil namaz qilanda terbiyeli insandi altinada adimi yazacam narahat etmez arxeyin ol falan dedim yaxşı. Məndədə not defteri var orda hazir mesajlar yigmisdim kimise telesik tebrik yazanda elimin altinda olsun deye))) dedim aygun isteyirsen ordan mesaj bax xoşuna geleni at qerarlaşdirdiq bir mesaj vardiki sene bu mesajla birlikde coxlu arzu dileklerimi catdiriram falan bele mesaj idi altinada aygun yazib yolladi
Wingless~Angel  Wingless~Angel [Off] (12.03.2023 / 07:40)
Neyse geldim eve 1 saat falan kecdi zeng gelir tanımıramda nomreni kecirurem elece yigir 5-6 defe zeng etdi gordu açmıram mesaj yazdi şoka düsdüm salam xanim tebrikiniz ucun çox sagolun kimsiz bilmirəm ama mesajinizdan bilinirki çox romantik xanimsiz
Wingless~Angel  Wingless~Angel [Off] (12.03.2023 / 07:43)
Tez açdim mesajiki gorum bu ne atib ona baxdimki sey başı batmış sehv yollayib mesaji başlıgı eyni olan basqa mesaj secib sene bu mesajla birlikde ag bir goyerçin yollayiram aramizdaki incikliyi yox etsin falan filan. Dedim goren indi men ne edim oglan yene yigir dedim açacam açdim dedim o mesaji men yox baldiziniz atib altindada adini yazib gormursuz dediki yeznem namaz qilan oglandi narahat etmez arxeyin ol oglan basladi baci sen Allah üzrlü say bagişlayin falan dedi uzune kecirtdim
Wingless~Angel  Wingless~Angel [Off] (12.03.2023 / 07:45)
Qiza hecne demedim sadece nə bilim deyirdi namaz qilandi beledi eledi dedim insanlari heqiqetende tanimaq olmur. O barede helede içimde nese qalibki dememekle goren sehvmi etdim 
Nelli  Nelli [Off] (12.03.2023 / 11:10)
 ...Я в ЧёрноМ...Но ЯрчЕ из МногиХ...
Watsapin sesin yerli dibli kesmisem... kim yigir yazir vecime deyil,gormuremde.  ancaq ozume lazim olanda girib baxiram.... 
!=!DEVIL MAY CRY!=!  !=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (12.03.2023 / 11:23)
 ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋
Wingless~Angel (12.03.2023/07:45)
Qiza hecne demedim sadece nə bilim deyirdi namaz qilandi beledi eledi dedim insanlari heqiqetende tanimaq olmur. O barede helede içimde nese qalibki dememekle goren sehvmi etdim 
Desen yaxsi olardi. Bu hadiseler ne vaxtbas verib ?
Wingless~Angel  Wingless~Angel [Off] (12.03.2023 / 12:06)
!=!DEVIL MAY CRY!=! (12.03.2023/11:23)
Desen yaxsi olardi. Bu hadiseler ne vaxtbas verib ?
Çıxmazda qalmışdım dedim desem ara vuran kimi çıxacaq adim belkede xoşbext olacaqlar merdimazarliq etmeyim deye düsündüm bir terefdende düsünüremmi gerek deyerdim yaxşı bildikleri birinin nece oldugunu gorerdiler. Hemde 20 yaşım vardi dedim sencani başıma bela olarki heyatimi mehv etdin falan oncun boş verdim. 2016nın  sohbetidi 

deyiş. Wingless~Angel (12.03 /12:06) [1]
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (12.03.2023 / 13:42)
Demeli 2016da 20 yawi var idise indi 2023 ustune 7 gel eleyir 27)))hay bineeee))mendeki mentiqe baxda)))
Наверх  Cemi mesajlar: 245

<< 1 ... 20 21 [22] 23 24 25 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4132 / 720