canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Gezmeye cixmisan.. Tesadufen usteki useri gorursen..... Reaksiyan?
__DeserT_RoSe__  __DeserT_RoSe__ [Off] (08.03.2019 / 15:14)
 . . .
***__SUS__*** (08.03.2019/15:12)
Hərəkətin arxasında sən durmalısan) sən öl vurana ay ble qoyurlar) bizdə belədi) sənədə dedim nömrəmi verərdim amma götlü başlı birisi olaydı) səndə göt var baş yoxdu) yorma özünü) baxda bəlkə mənim n
Aha boynuva alırsan da deməli.. ) ilk nömrə verirsən bəs sonra?)
***__SUS__***  ***__SUS__*** [Off] (08.03.2019 / 15:16)
__DeserT_RoSe__ (08.03.2019/15:14)
Aha boynuva alırsan da deməli.. ) ilk nömrə verirsən bəs sonra?)
Sonra nömrəmi istiyəni verirəm.. day tutdunda nəyə) qızışmısansa soyudaq)
__DeserT_RoSe__  __DeserT_RoSe__ [Off] (08.03.2019 / 15:19)
 . . .
***__SUS__*** (08.03.2019/15:16)
Sonra nömrəmi istiyəni verirəm.. day tutdunda nəyə) qızışmısansa soyudaq)
Ürəyim bulandı uje səndən sən öl) Bu neçənci sən öl yeyişindi yenə də qırılmaq bilmirsən.. )
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (08.03.2019 / 15:20)
Menden nomre isteyen olsaydi vererdim )))teki oda men isteyeni versin)))
***__SUS__***  ***__SUS__*** [Off] (08.03.2019 / 15:22)
Deməli belə) məni burda hamı bilir:) söyürəm dalaşıram. Kim nəyə layiqdisə deyirəm. Amma bunlarınki iç üzünü bilmirdiz) baxın buda gözəl insan) buda tərbiyəli ev qızı. Verim işlərini məndən yaxşı bilir) səbrli olun əziz oxuyucular tezliklə yeniləri ilə tanış olacaqsız) bu ağıllı qıza sözüm sən öl vuran köpəy qızı hər halda nömrəsini yazacaq qədər cəsarət edib sən öl vururda. Buyur yaz nömrəvi. Yazmıyanın sikəy var yoxunu, içinə soxub axıdana qədər ged gəl edək) yaz nömrəvi.
***__SUS__***  ***__SUS__*** [Off] (08.03.2019 / 15:26)
Qoymuşam o adamın ki, pox yeyib arxasında dura bilmirəm. Sikim o adamın nəslindəkiləriki ağzının qatığını axıdır. Soxum o adamın ağzına ki, istiyir ancaq ağzına işiyib axıdsınlar. Sən öl vurub ay bleyə qoyduqlarım soxunda içinizə dəbbələmiyin. Sikim onun ağzını ki mənim sözümdən sonra söz deyəcək. Sikim o qəhbənin balasını ki, nömrəsini yazacaq hünərsə olmuyub, ay ble vurur. Petux kimi ancaq altına eliyir. Peysərindən vurum
__DeserT_RoSe__  __DeserT_RoSe__ [Off] (08.03.2019 / 15:28)
 . . .
***__SUS__*** (08.03.2019/15:22)
Deməli belə) məni burda hamı bilir:) söyürəm dalaşıram. Kim nəyə layiqdisə deyirəm. Amma bunlarınki iç üzünü bilmirdiz) baxın buda gözəl insan) buda tərbiyəli ev qızı. Verim işlərini məndən yaxş
Söyüləsi mundar insan sənsən ay əclaf.. Belə cındır olmaz adam.. dava dava deyirsən səhərdən, amma mərd şəkildə dalaşmırsan.. Ilk özün ilişibsən, mən də cavabıvı vermişəm. Indi də gizlənmisən mesajların arxasına.. Burda yazmaqda özünü göstərməkdə əlivə nə keçəcək? Onsuz da alçaqsan? Day da alçalırsan get gedə.
***__SUS__***  ***__SUS__*** [Off] (08.03.2019 / 15:31)
__DeserT_RoSe__ (08.03.2019/15:28)
Söyüləsi mundar insan sənsən ay əclaf.. Belə cındır olmaz adam.. dava dava deyirsən səhərdən, amma mərd şəkildə dalaşmırsan.. Ilk özün ilişibsən, mən də cavabıvı vermişəm. Indi də gizlənmisən mesajlar
Çox sağol) mən sənə ilişmədim. Şərh yazılmalıydı yazdım maraqlı deyil) söymədim ki, alçaltmadım ki, bəs başın üçün idi sən öl vururdun?) Sən öl vuranın sikmişəm anasını. Day bundan sonra belədi kim sən öl ay ble vursa sənə dediklərimin iki qatını eşidəcək. Arada tək qalanda güzgü qarşısında bax özüvə gör nə poxsan. Birdə pox yeyib camaatı məşğərəyə qoyma. Hünərin olanla atış. Olmuyan o poxlu başın üçün deyil sikdir
*BaSH_BeLaSI*  *BaSH_BeLaSI* [Off] (08.03.2019 / 15:57)
 Nə XoSHBəXTDiR o iNSaN Ki, öZ aYıBıNı GöRə BiLiR!!!
ayda gul kimi movzunun icine zad eldiler eey))) gedin wexsiye )
__DeserT_RoSe__ senki sebirli biri idin noldu:( sakit ol bele etme
***__SUS__***  ***__SUS__*** [Off] (08.03.2019 / 16:00)
__DeserT_RoSe__ (08.03.2019/15:28)
Söyüləsi mundar insan sənsən ay əclaf.. Belə cındır olmaz adam.. dava dava deyirsən səhərdən, amma mərd şəkildə dalaşmırsan.. Ilk özün ilişibsən, mən də cavabıvı vermişəm. Indi də gizlənmisən mesajlar
Bayramıvı zəhr etmək istəmirdim. Amma səhərin gözü forumda durubda yazdığıvı oxuyanda əsəb keçirdim. Nə demişəmsə əccəb eləmişəm layiqsən. Birdə qaşınmayan yerdən qan çıxarma. Amma bayramdı. Bayramıvı zəhər etmək istəmirdim. İlişmə day mənə. Kişini söymək eynimə deyil. Amma qadını hamının içində alçaltmaq düz hərəkət deyil. Bu səbəbdən danışanda danışığıva fikir ver. Söymək istəmirəm. Mənim kefim qəşəydi. Sənədə tövsiyəm qaşınma ki, korlanmasın.
Наверх  Cemi mesajlar: 14202

<< 1 ... 1398 1399 [1400] 1401 1402 ... 1421 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (9)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4124 / 1366