Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
dehsetizm agir derdim varmis
Sen cani bir neferi cagir gorek desinler kim.kimin basina vurub ola biler senin basiva vurub qizsizliq yurdu yuvani itirmisene

BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!! |
KoNCeNo (13.08.2015/01:28)Onlineye duw 1ci qiz nikin anketine bax bir zehmetdehsetizm agir derdim varmis
Sen cani bir neferi cagir gorek desinler kim.kimin basina vurub ola biler senin basiva vurub qizsizliq yurdu yuvani itirmisene
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (13.08.2015/01:32)He baxdim nediki iqnor elemisen onu deyirsen?
Onlineye duw 1ci qiz nikin anketine bax bir zehmet
Elave edilmiş fayıl: (121.09 kb.)
Yüklenib: 559 defe.
senin basindaki agla indi deqiq subhem yarandi
sozdude dedim ne fexr edirsen ki,bilirsen sende sadelik yoxdu ee menim senin kimi oglanin milyonu ola dunya yarasiglisi ola xeyri yoxdu donub goz ucu baxana lenet yani xarakterin noldu incime neyse)) BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!! |
KoNCeNo (13.08.2015/01:41)Ok
Olecem Allah gulmekden atacani oldum![]()
senin basindaki agla indi deqiq subhem yarandi
sozdude dedim ne fexr edirsen ki,bilirsen sende sadelik yoxdu ee menim senin kimi oglanin milyonu ola
Elave edilmiş fayıl: (228.01 kb.)
Yüklenib: 560 defe.

<< 1 ... 407 408 [409] 410 411 ... 1421 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 585

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!