canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

xowbextiliyi pulda goren var?
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (07.11.2016 / 23:43)
Evvel daha kasıb idim. Ama daha xoşbext idim.
Düzdü indi milyon qazanmıram. Ama üzüm gülmür. Qazandığımı da çayçılara falan tökürem ki uşaqlarla bir yerde olum bezi şeyler yadıma düşmesin. Heyata tek gelmişem tek de gedecem. Qismet olsa bir dene qıvırcıq qız övladlıq götürüb atalıq edecem. Ama bele Allah pulu həqiqətən ehtiyyacı olana yetirsin. Həyatda çox həqiqətlər var ki milyonlar bele xerclesen deyişilmir. :((

Bayılı söküb bayraq meydanın tikeninnnnn... Yene arada bele lomka olanda gedirdim hdq-nın qarajında denize baxa baxa siqaretimi çekirdim
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (08.11.2016 / 00:00)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
Rehmettiyin_Nevesi (07.11.2016/23:43)
Evvel daha kasıb idim. Ama daha xoşbext idimüzdü indi milyon qazanmıram. Ama üzüm gülmür. Qazandığımı da çayçılara falan tökürem ki uşaqlarla bir yerde olum bezi şeyler yadıma düşmesin. Heyata tek g
++ pulun varsa derdin var her imkanli xoşbext olsa dunya gozel olardi herenin bir derdi var. O xoşbextliyi pulunu paylaşacaq dostun yoxdusa o pulun coxlugunun qiymetide yoxdu. Demirem rahat heyat yaşamaqcun lazimdi amma xoşbextliyi pulda nc gormurem.
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (08.11.2016 / 00:05)
~Aykam~ (08.11.2016/00:00)
++ pulun varsa derdin var her imkanli xoşbext olsa dunya gozel olardi herenin bir derdi var. O xoşbextliyi pulunu paylaşacaq dostun yoxdusa o pulun coxlugunun qiymetide yoxdu. Demirem rahat heyat yaşa
adi bişey deyim. Babam pula pul demeyib vaxtıynan. Dəfninə millət vəkilləri falan gəlmişdi. Ama gəl gör ki oğlanları qalan mülkün kimə nə qədər düşəcəyi üstə bir birin qırdılar 10ildən çoxdu ki hələ də dindirmirlər bir birin. Pulla səadət olmur. Olur ee bilirsen o ki alın terinle halal zehmetle qazanırsan ee Eve gelende and olsun adicə yediyin soğan çörek bele lezzet verir bilirsən ki kiminsə hansısa qulun haqqı yoxdu o çörəkdə
Usi_Musi_pusi  Usi_Musi_pusi [Off] (08.11.2016 / 00:08)
Pul. Zehmetivin neticesidise. Sevilmeye deyer. .... Zehmetle elde olunan her bir shey deyerlidi. ..az pisleyin a.
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (08.11.2016 / 00:12)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
Rehmettiyin_Nevesi (08.11.2016/00:05)
adi bişey deyim. Babam pula pul demeyib vaxtıynan. Dəfninə millət vəkilləri falan gəlmişdi. Ama gəl gör ki oğlanları qalan mülkün kimə nə qədər düşəcəyi üstə bir birin qırdılar 10ildən çoxdu ki hələ d
Duzdu halal ruzi coreyi olan xoşbext olar hec kesin ahi yoxdu orda. burda cox goruremde qohum taniş bezi yollarnan pul qazanirlar amma xoşbext deyiller ailede birin uşagi elildi obşimde saymiyim heresi bi cure cekir amma puldan cekmirler.

deyiş. ~Aykam~ (08.11 /00:12) [1]
Usi_Musi_pusi  Usi_Musi_pusi [Off] (08.11.2016 / 00:13)
Butun kasiblar xoshbextdide. )problem pulda deyil nefsdedi
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (08.11.2016 / 00:15)
~Aykam~ (08.11.2016/00:12)
Duzdu halal ruzi coreyi olan xoşbext olar hec kesin ahi yoxdu orda. burda cox goruremde qohum taniş bezi yollarnan pul qazanirlar amma xoşbext deyiller ailede birin uşagi elildi obşimde saymiyim heres
Pulub köləsi olma elmin köləsi ol (albert sözündeyən)

Gecən xeyirə Ayka gedim youtubda eşələnim görüm Yeteneksizsinizdən ya kinodan zaddan nə var
**CLoSEd_HEArT**  **CLoSEd_HEArT** [Off] (08.11.2016 / 00:15)
 Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox
pul herseyi hell etmir..ama yenede lazimdi..
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (08.11.2016 / 00:17)
Rehmettiyin_Nevesi (08.11.2016/00:15)
Pulub köləsi olma elmin köləsi ol (albert sözündeyən)Gecən xeyirə Ayka gedim youtubda eşələnim görüm Yeteneksizsinizdən ya kinodan zaddan nə var
Xeyre qarşi kino adi yazdim obiri movzuda treylerine bax xoşuna gelsw bax
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (08.11.2016 / 00:26)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
PuLu herşey biLen insanLar puLa göre herşeyini satan insanLardır!
Наверх  Cemi mesajlar: 435

<< 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 44 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4038 / 1632