canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Üsteki istifadeçinin başına ne düşsün? :)
Eliko55  Eliko55 [Off] (21.02.2019 / 02:47)
Pis olmasa yaxwini ayird elemey olmaz
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (21.02.2019 / 02:48)
***__SUS__*** (21.02.2019/02:36)
Pis insan yoxdu? Sən bu dünyada yaşıyırsan? Pis insan yoxdu. Maraqlıdı.
Eslinde çox geniş mözudur. Bir insan anadan pis doğulmur onu pis edən ətraf aləm, munasibettde olduğu insanlar belkede yaşadiği şerait və bizim bilmediyimiz problemler olur. Problemi yaradan bezen biz özumuz oluruq. Misal üçün sənin pis dediyin insan başqasi ile xoş munasibettde ola biler. Sən o insana pis dedikde qinaya bilerler seni ki axi o elə insan deyil. Neise yanlışlığın var . Demekki onun sene qarşı niye pis olduğunun yarı faizinide insan özunde görmelidur. Belkede anlaşılmasizliq var onu bilmelidir. Yoxsa ölsemde onu etmerem demekle heyattda heçneye nail olmaq olmaz

deyiş. EVAMELISSA (21.02 /02:48) [1]
***__SUS__***  ***__SUS__*** [Off] (21.02.2019 / 02:54)
EVAMELISSA (21.02.2019/02:48)
Eslinde çox geniş mözudur. Bir insan anadan pis doğulmur onu pis edən ətraf aləm, munasibettde olduğu insanlar belkede yaşadiği şerait və bizim bilmediyimiz problemler olur. Problemi yaradan bezen
O pis insanlardan birini deyim, ağzına gələn söyüşü yazır, halbuki tanımıram kimdi, heçnə deməmişdim mən bu adama, var yoxu düzür. Səbəb nədi bilmirəm. Keçəy başqasına həmsöhbətim olub çox dəyər vermişəm hörmət etmişəm amma bir başqa nikimdə öyrənirəm ki evlidi və burada ancaq pastel məqsədi üçün gəlir. Bir başqasını deyim kiminləsə dava tuturam yerindən durub bilib-bilmədən ağzına gələni deyir. Özündə olmuyan qeyrətdən danışan var. Yəni səni deyə bilmirəm. Anlıyıram dostlarınla münasibətim pisdi deyə belə alqılıyırsan. Tənqidə haqqın var çox müsbətdə baxıram amma ki mən nahaq yerə kiminsə quyruğunu basmaram niyə imenna istisna adamlarla problemkm var çünki onlarda mən kimi istisnadı mən başdan onlar mənəviyyatdan !
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (21.02.2019 / 02:59)
***__SUS__*** (21.02.2019/02:54)
O pis insanlardan birini deyim, ağzına gələn söyüşü yazır, halbuki tanımıram kimdi, heçnə deməmişdim mən bu adama, var yoxu düzür. Səbəb nədi bilmirəm. Keçəy başqasına həmsöhbətim olub çox dəyər vermi
Deyim niye çunki problem sene tərəf deyil sən probleme teref qaçirsan. Mən səni tanımıram. Sadece müsahidemdem deyirem. Hər bir şeyi qismetin ustune yixib deyib keçmək olmaz .Mən harda yanliş ettdimde duşunmek lazimdir. Bilirsen bizlerin pis xususiyyeti nedir öz gunahimizi heç vaxt görmuruk. Başqasından isə səhv axtaririq. Bilmirəm nə derecede anlata bildim
***__SUS__***  ***__SUS__*** [Off] (21.02.2019 / 03:00)
Qəti demirəm aaa süddən çıxmış ağ qaşığam məndə heç az yoxdu amma durub ilk mesajı açanda heç tanımadığım nik tərəfindən bəs sən filankəssən sənin anan bacın elə . Səndə məni bağışla mən elə gijdıllağa deməliyəm. Çünki bu hərəkəti normal adam etməz. Kimədə nə demişəmsə peşmanda deyiləm. Əccəb eləmişəm. İki nəfərdə peşman olmuşam ikisindəndə üzr istəmişəm. Bu boyda çatda illər ərzində ancaq bu olub. Birindən lap əvvəllər söyüş üstə oldu. Günahkar özü idi. Özüdə yaxşı bilirdi. Amma kişi kimi bir cümləsi tutdu məni. Elə məni yandırıb tökdü. O adamla hələdə gözəl münasibətim var. Biridəki magnifcent inşallah düz yazdım bu nik olub. Fsio. Qalanlarına əccəb eləmişəm və nahaq heçnə etməmişəm.
***__SUS__***  ***__SUS__*** [Off] (21.02.2019 / 03:04)
EVAMELISSA (21.02.2019/02:59)
Deyim niye çunki problem sene tərəf deyil sən probleme teref qaçirsan. Mən səni tanımıram. Sadece müsahidemdem deyirem. Hər bir şeyi qismetin ustune yixib deyib keçmək olmaz .Mən harda yanliş ettdim
Əmin ol əqidəsiz insan deyiləm səhvimi görüm amma içimə soxum. Demiyim. İnsanı özü kimi tanıyan olmaz. Mən çox yaxşı bilirəm öz qabımda nə var, amma qarşımdakı ilə o qədər cilddə danışmışam ki artıq onuda yaxşı bilirəm onun içində nə var. Əmin ol həyatda qadın qədər axmaq varlıq yoxdur. Özümdən deyirəm. Həm realdan həm burdan. ))) yaşla bağlı olan şey deyil yaşadıqlarınla bağlıdı))) qismətin üstünədə heçnə atmıram. Kim necə istəyibsə elə olub
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (21.02.2019 / 03:06)
***__SUS__*** (21.02.2019/02:54)
O pis insanlardan birini deyim, ağzına gələn söyüşü yazır, halbuki tanımıram kimdi, heçnə deməmişdim mən bu adama, var yoxu düzür. Səbəb nədi bilmirəm. Keçəy başqasına həmsöhbətim olub çox dəyər vermi
Mənim dostum kimdir ki sənin o insanla munasibetin pisdi??Mənim kimise alqilamaq ixtiyarım yoxdu estefullah. Tenqidde etmirem .Çünki heyat sənin heyatindir onu nece yaşamaqin qerarin sən verirsen. Sadece mən düşunduklerimi dedim. Mən demirəm dusunduklerim 100 faiz haqliyam yox esla. Sadece bölüşdum. Ondan nece qərar cixartmaq sene baqlidir
***__SUS__***  ***__SUS__*** [Off] (21.02.2019 / 03:09)
EVAMELISSA (21.02.2019/03:06)
Mənim dostum kimdir ki sənin o insanla munasibetin pisdi??Mənim kimise alqilamaq ixtiyarım yoxdu estefullah. Tenqidde etmirem .Çünki heyat sənin heyatindir onu nece yaşamaqin qerarin sən verirsen. Sa
Çox sağol) vaxtıvı ayırdın)) minnətdaram)))
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (21.02.2019 / 03:11)
***__SUS__*** (21.02.2019/03:00)
Qəti demirəm aaa süddən çıxmış ağ qaşığam məndə heç az yoxdu amma durub ilk mesajı açanda heç tanımadığım nik tərəfindən bəs sən filankəssən sənin anan bacın elə . Səndə məni bağışla mən elə
İlk mesaji açanda sene xoş olmayan sms görmüşdunse elə şerait yaradardin o adam üzr isteyerdi. Tebiiki neyi nece edersen sən bilersen. İnşallah hər şeyin yaxşısi sənin ucun
***__SUS__***  ***__SUS__*** [Off] (21.02.2019 / 03:12)
EVAMELISSA (21.02.2019/03:11)
İlk mesaji açanda sene xoş olmayan sms görmüşdunse elə şerait yaradardin o adam üzr isteyerdi. Tebiiki neyi nece edersen sən bilersen. İnşallah hər şeyin yaxşısi sənin ucun
Üzr istəyən adam səhvini görə bilən insandı. Adam ki üzsüzlüklə ürəyi yumşaqlığı səhv salır o adam səncə dəqiq yaxşı görür?!
Наверх  Cemi mesajlar: 3587

<< 1 ... 317 318 [319] 320 321 ... 359 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (8)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4068 / 1540