Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
KoNCeNo (03))))2016/01:58)
Yadima ne dusdu demeli mekteb vaxti bir padruqam vardi o mene demisdiki olurem ozcan denizin gulusu ucun yarasirda ona geldim eve indi kino zad axtariram ki,onu gulen yerde gorum gordum ama oz gulusum

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (03o hansi padruqandi ele kuaför?))2016/01:58)
Yadima ne dusdu demeli mekteb vaxti bir padruqam vardi o mene demisdiki olurem ozcan denizin gulusu ucun yarasirda ona geldim eve indi kino zad axtariram ki,onu gulen yerde gorum gordum ama oz gulusum
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (04Ne bilim indi gorsem tanimaram)))))))2016/03:43)
o hansi padruqandi ele kuaför?))
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (04refiqelerunnen birin tanis elede nolar ölersen?(2016/03:44)
Ne bilim indi gorsem tanimaram)))))))
MiLYoNDa1oQLaN (04Tanissanda))2016/03:46)
refiqelerunnen birin tanis elede nolar ölersen?(
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
http://youtu.be/X0qw-dKDEFk
<< 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 327

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
2016/01:58)