canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Zehlen geden kimdi?
_KETRIN~ZETA~CONS_  _KETRIN~ZETA~CONS_ [Off] (21.12.2010 / 03:36)
EBEDI-YUXU, Allah wahidimdirki esla yalanim yoxdu mekteb vaxti karateist qizida doyub yumrugnan agzin partdatmiwdim.chawmiwdi bawa saldimda.sinifimize moskvada yawayan 1oglan geldi oxumaga azeriydi.chawdi mene blandinka didi duz medesinden nece yumruq qoydumsa uwaq chokdu yere qizardi,gozleri doldu,sora mende pis oldum.
EBEDI-YUXU  EBEDI-YUXU [Off] (21.12.2010 / 03:40)
_KETRIN~ZETA~CONS_ (21.12.2010/02:36)
EBEDI-YUXU, Allah wahidimdirki esla yalanim yoxdu mekteb vaxti karateist qizida doyub yumrugnan agzin partdatmiwdim.chawmiwdi bawa saldimda.sinifimize moskvada yawayan 1oglan geldi oxumaga azeriydi.c
opdume seni Mende baxcada olanda rus bolmesinde olmuwam bir rus oglan var idi onu cirpmiwdim ne varki baxcadaki qizin elinden oyuncagi aldi ehh toy bawdadi ne bawdadi melimelerde yox...surudum ee onu agzindan qzn fisqirirdi hele bil dedim get dur kuncde
WreCKeR  WreCKeR [Off] (21.12.2010 / 03:42)
 БОГ Создал ВОРА, а Чёрт - Прокурора...
Idmanci qizlar size deirler?
_KETRIN~ZETA~CONS_  _KETRIN~ZETA~CONS_ [Off] (21.12.2010 / 03:47)
EBEDI-YUXU, Halaldie papam cani.ama oglan doymek adama daha chox lezzet eleire.mektebde samit adinda 1oglan her zvanokda duwurdu dalimca qiwqirirdi seda sayan sabahin sedasi. 1 gun gozledim gelib lap yaxina chatdi uzune mohkem wille 1de ela tupurmekee.daha oglan meni duwmen gordu. 11e kimi meni daniwdirmadi.
EBEDI-YUXU  EBEDI-YUXU [Off] (21.12.2010 / 03:57)
_KETRIN~ZETA~CONS_ (21.12.2010/02:47)
EBEDI-YUXU, Halaldie papam cani.ama oglan doymek adama daha chox lezzet eleire.mektebde samit adinda 1oglan her zvanokda duwurdu dalimca qiwqirirdi seda sayan sabahin sedasi. 1 gun gozledim gelib lap
ay can,,,candi bizim mehlede....men direktorun ustune birdeki zavucla demek olarki gunde ringe cixirdim...bir defe nece tepiy vurdum direktorun otagina daxil oldum,omrumde hec vaxt mek formasi geyinmemiwdim acigada dirnag uzun qara lak.cins walvar rengli keta koynek..neise girdim otaga bir qiwqirig saldimki kiwinin rengi oldu agapag..
bal_qiz  bal_qiz [Off] (21.12.2010 / 03:58)
_KETRIN~ZETA~CONS_  _KETRIN~ZETA~CONS_ [Off] (21.12.2010 / 04:15)
EBEDI-YUXU, halaldie vallah.mende cins walvar qara pencek geyinirdim.ne qeder danlayirdilar xeyri yox idi.chox vaxt krasofkada geyinirdim ayagima.exxx dexwet olmuwamee men mekteb vaxti.mektebin direktoru ailevi dostumuz idi die kimi istesem doyurdum,vecimede olmurdu.ama chox kobud qiz olmuwam.4 il bundan evvel mektebde paralel oxudugum oglani gordum meni gorub e oldu.gunel bu sensen?didim he ne olubku?didi ola bilmez.yaziq gordu gunel ne hundurluyunde kablokda,qisa yupka kot koynek,uzdede ela makiyaj. ildirim vurmuwdue yazixi ele bil dedi sen necede deiwmisen.didim o mekteb vaxtiydida ele.
EBEDI-YUXU  EBEDI-YUXU [Off] (21.12.2010 / 04:19)
_KETRIN~ZETA~CONS_ (21.12.2010/03:15)
EBEDI-YUXU, halaldie vallah.mende cins walvar qara pencek geyinirdim.ne qeder danlayirdilar xeyri yox idi.chox vaxt krasofkada geyinirdim ayagima.exxx dexwet olmuwamee men mekteb vaxti.mektebin direk
ay qiz yaxcci yaxcci,,,qaldi bir dene ne yediyunude deyesenhimm...duz deyirsen o qaldi uwaglig dovrunde
_KETRIN~ZETA~CONS_  _KETRIN~ZETA~CONS_ [Off] (21.12.2010 / 04:21)
EBEDI-YUXU, Yoo yidiyimi dimerem meylun cheker gece vaxti he dogrudandae her wey qaldi o mekteb illerinde.indi ele davransaq bize deli deyerler.
EBEDI-YUXU  EBEDI-YUXU [Off] (21.12.2010 / 04:28)
_KETRIN~ZETA~CONS_ (21.12.2010/03:21)
EBEDI-YUXU, Yoo yidiyimi dimerem meylun cheker gece vaxti he dogrudandae her wey qaldi o mekteb illerinde.indi ele davransaq bize deli deyerler.
amma arada tutanda delilik tuturda anadan gelme hediyye asilib boynumdan nagarim aa baji...deliyikde hec delixana bizi qebul etmir
Наверх  Cemi mesajlar: 566

<< 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 57 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1023 / 297