Son 10 mövzu
Ailenizin seçimi yoxsa öz sevdiyiniz şexsle aileniz möhkem olar? | _SEHER_MEHi_ [Off] (14.08.2011 / 21:10)
|
Secimi bizler etmeliyik mesleheti aile vermelidi,meslehet bilerler olar bilmezler oturaram yanlarinda!ManGA_ (14.08.2011/21:13)
butun alevler onun icin.
gordun men sene demisdim qayidacaqsan .gif)
(=AriKaRiNNaKaTa=) (14.08.2011/21:22)
gordun men sene demisdim qayidacaqsan .gif)
he duz dimiwdin. Ama az az olacam.ManGA_ (14.08.2011/21:23)
he duz dimiwdin. Ama az az olacam.
Gorursen siz qizlarda sevgi zad hissi yoxdu senin bu hereketinle bildim ki dogurdanda bu beledir
Buyur bu senin saytin buda Formun yalandan sevirem demekle deyil))))(=AriKaRiNNaKaTa=) (14.08.2011/21:27)
Gorursen siz qizlarda sevgi zad hissi yoxdu senin bu hereketinle bildim ki dogurdanda bu beledirBuyur bu senin saytin buda Formun yalandan sevirem demekle deyil))))
hecne demirem. Menim wexsimi sen yawamirsan. Twk hörmetim var.(=AriKaRiNNaKaTa=), he birdeki deyim 1anlig fikir dagitmaga gelmiwdim. Gedirem. Choxsagolun hamiviz. ManGA_ (14.08.2011/21:28)
hecne demirem. Menim wexsimi sen yawamirsan. Twk hörmetim var.
ALLAH elemesun ele sey basima gelsun
sene son sozumu demisdimee qoy onu birde xatirladimda Elvida deme done bilersen helelik deyib hemiselik get
ALLAH amanindaManGA_ (14.08.2011/21:30)
(=AriKaRiNNaKaTa=), he birdeki deyim 1anlig fikir dagitmaga gelmiwdim. Gedirem. Choxsagolun hamiviz.
ewililli sen oz sadiqliyini subut eledun sayti SEVDiYiN insanin sozunden ustun tutan neye gereyeee ugurlar))))(=AriKaRiNNaKaTa=) (14.08.2011/21:31)
ALLAH elemesun ele sey basima gelsunsene son sozumu demisdimee qoy onu birde xatirladimda Elvida deme done bilersen helelik deyib hemiselik get ALLAH amaninda
he son sözlerine göre coxsagol. Yaxsi insansiz hamiviz. Ne pisliy nede hörmetsizliy görmemiwem. Twk. Amaki xaiw bilmeden hecne demede. ALLAH AMANINDA
Cemi mesajlar: 92
<< 1 2 3 [4] 5 6 ... 10 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı