canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Ailenizin seçimi yoxsa öz sevdiyiniz şexsle aileniz möhkem olar?
cox_sarsildim  cox_sarsildim [Off] (17.10.2014 / 21:32)
Ferqi yoxdu dagilanda oz seecimiylede dagilir ailenin secimiylede. Ona görə mence oz seçimi.
Urek~bow  Urek~bow [Off] (17.10.2014 / 23:21)
Ferqi yoxdu her 2i halda prablem olanda olur
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (18.10.2014 / 01:01)
Indiki zamanda ekseriyyet deyirki esas olan olan oz sechimimdir ailemin sechdiyi o qederde onemli deyil menim uchun. Bu fikirle razilashmaq olar chunki bilmirsen ailenin sechdiyi nece bir insandir. Ancaq kechmishlerde ailelerin raziligiyla sechirdiler. Ve o dovurki genclerde hech bir etiraz olmadan ailelerini sechdiyi shexsle aile qururdular. Chunki kechmishde insanlarda bir-birine inam, etibar bir-birine guven variydi. Oglanlarda merdlik kishilik qizlarda namus, ismet abir heya variydi. Yeni kechmishki insanlarin xariciyle daxili eyniydi. Indiki dovurde shertler biraz deyishib indi loru dilde bele deyekde yaxshi oglan olanida yaxshi oglan olmuyanida, yaxshi qiz olanida olmuyanida hami ozunu terifleyir ilk gorunushden bilmek olmur kim necedir kim nechidir. Gerek ozun taniyib, ozun bilib, ozun arashdirib, ozun sechib, ozun sevib aile qurasan elbetteki valideyinlerin raziligiyla eziyyet chekib seni boyudub boya basha chatdiran, insanlarin raziligi xeyir duasinin olmasi yaxshidir. Her ne ...
Ardını oxu >>
aTa_SHaPaLaGi)  aTa_SHaPaLaGi) [Off] (19.10.2014 / 00:31)
men axi didim bu sual qizlarcundu
Ardarazli  Ardarazli [Off] (19.10.2014 / 13:10)
Nen hec cur bawa duwe bilmiremki insan sevmediyi biri ile nece xowbext ola biler?
Lap aciq yazacamee.
Yeni bu bir gunluk bir saatliq bir ayliq bir illikdi? Tesevvur edin omru boyu siz onunla yatacag onunla duracag eyni masada oturacag eyni muhiti paylawacag gunde min defe goz goze gelecek eyni ovladin valideyni olacagsiz. Axi nece olacag butun bunlar?????.
Indi deyekki bir 5 faiz insan sonradan seve bilecek bes qalani?
Hemde kim emindiki aile qurub sonradan o insani seve bilecek?
Bele cixirki bu boyda iwi lotereya oyununa ceviribler.
Neceki lotoreyani alirsan ve bilmirsen udacag ya yox?
cox_sarsildim  cox_sarsildim [Off] (19.10.2014 / 14:27)
Ardarazli (192014/14:10)
Nen hec cur bawa duwe bilmiremki insan sevmediyi biri ile nece xowbext ola biler?Lap aciq yazacamee.Yeni bu bir gunluk bir saatliq bir ayliq bir illikdi? Tesevvur edin omru boyu siz onunla yatacag onu
Olar valideyn meslehetilede evlenmiw olsalarda bir birlerineeyilleri olur yeqin ki. Yoxsa qizlari demirəm oğlanlar bu iwe qarwi cixacaq qeder sozlerini deye bilerler mənce. Eger deye bilmirlerse olara hec evlenmek lazim deyl. Olar hele mamauwagidi.
Реssimist89  Реssimist89 [Off] (19.10.2014 / 19:15)
Allah qismete ne yazirsa o,shubhesiz her sheyin yaxshisini ve xeyirlisini bilen O dur
-=CZzzz_BZzzz=-  -=CZzzz_BZzzz=- [Off] (19.10.2014 / 21:00)
Qismet. ..
Ardarazli  Ardarazli [Off] (19.10.2014 / 23:18)
cox_sarsildim (192014/15:27)
Olar valideyn meslehetilede evlenmiw olsalarda bir birlerineeyilleri olur yeqin ki. Yoxsa qizlari demirəm oğlanlar bu iwe qarwi cixacaq qeder sozlerini deye bilerler mənce. Eger deye bilmirlerse olara
Men bu fikirleri yalniz qizlara aid etmemiwem. Bu umumen insanlarin hamisina aiddi.

Tesevvur ede bilmiremki insan sevmediyi birinin sacini nece sigallaya biler?
Nece onu ezizleyib bagrina basa biler?
Nece ola bilerki insan evveller munasibeti olmadigi birine tanimadigi birine sarila biler?

Bu ifadelerim ucun butun forumculardan done -done uzur isteyirem.
cox_sarsildim  cox_sarsildim [Off] (19.10.2014 / 23:22)
Ardarazli (202014/00:18)
Men bu fikirleri yalniz qizlara aid etmemiwem. Bu umumen insanlarin hamisina aiddi.Tesevvur ede bilmiremki insan sevmediyi birinin sacini nece sigallaya biler?Nece onu ezizleyib bagrina basa biler?Nec
Mende deyrem ki sevmeselerde en azindan meuilleri olur. Turkler demiw elektirik alirlar. )))
Наверх  Cemi mesajlar: 92

<< 1 ... 6 7 [8] 9 10 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4309 / 1377